Milyen július végén augusztus elején szülni?
Sziasztok!
Most várom a második kisbabámat és amit számoltunk ekkor tájt fog világra jönni.
Kinek mi a tapasztalata? Nagyon nehéz a nyári hónapokat átvészelni nagy pocakkal?
Akik az elsőt császárral szülték azoknak mennyire kellett figyelniük a második terhességénél?
Köszönöm szépen a válaszokat.
Szia!
Én július 30-án szültem első kislányomat. Nekem nem volt nehezebb nagy pocakkal a nyár. Ugyanúgy viseltem, mint máskor a nyarat. Nekem jó volt.
A császáros részhez nem tudok, mit írni, mert én természetes úton szültem.
Köszönöm szépen a válaszaitokat. :) Jó másnak a tapasztalatait is olvasni erről. Csütörtökön megyek orvoshoz és akkor minden kiderül, hogy pontosan mikor lesz a nagy nap, és ami a legfontosabb minden rendben van e a pocaklakómmal. :)
Mindenkinek megy a zöld kéz. :)
Szia én augusztus végén szültem,hát eléggé húzós volt ez a nyár ;-)) amúgy elég jól bírom a meleget,de amikor voltak azok a 35 meg 40 fokok...úhh hát az bitang volt!! Elsötétített szobába,pörgő ventillátorral és vizes törölközővel vártam a nap végét! :-))
A császárhoz én sem tudok szólni...
Kitartás
Üdv, egy 15 hetes kiscsaj anyuja :-)
Szia!
Lehet, hogy sorstársak vagyunk? Én július közepére vagyok kiírva, a második gyerekemmel, és császárral szültem az elsőt majdnem 3 évvel ezelőtt, télen, tehát már én is elgondolkodtam ezen, hogy nem nagyon lesz nyaralás, a meleg...stb.
Kedves Utolsó!
Örülök, hogy írtál sorstársak. :)
Én még csütörtökön fogok orvoshoz menni akkor fog kiderülni minden rendben van e odabent viszont 3 teszteltem és szépen erősödik is a második csík is. :)
Igen ez nekem is megfordul mert már júniusban már nem hiszem, hogy olyan túl nagy kedvem lesz utazgatni. Annyira izgatott vagyok a csütörtök miatt. Remélem lesz szívhang is már mert a kalkulátor szerint 6 hetes vagyok most.
Neked mondott valamit az orvosod a császárral kapcsolatban? Mennyivel másabb a terheséged legeleje az elsőhöz képest? Én nem érzek semmit. Csak ma nagyon megkívántam a gyrost. :) A lányommal is végig csak azt ettem volna.
Szia! A sorstársad vagyok! :-)
Én most a 9. hétben járok, és nekem a császárral kapcsolatban semmit nem mondott az orvos legutóbb, csak megemlítettem neki, hogy úgy született a kisfiam, és ennyi. Csak megkérdezte, hogy miért császároztak, de többet nem beszélt róla. Gondolom, hogy figyelni fogja a sebet a jövőben, de elvileg nem lehet ebből baj, hiszen már 3 éve volt.
Nekem annyiban más a második terhességem eddig, hogy nem vagyok annyira rosszul, mint a kisfiammal. Vele a 6. héttől kezdve minden nap sokszor hánytam, és egész nap nagyon rosszul voltam, majd megőrültem, most viszont egész jól vagyok. Egyszer hánytam eddig, és persze vannak dolgok, amiket nagyon nem kívánok, és volt émelygés, de nem vészes. Sokkal jobban vagyok, mint anno bármikor. Sőt, tegnap és ma nem is émelyegtem egyáltalán, emiatt el is kezdtem aggódni, de remélem, nincs semmi baj. Pénteken megyek a terhesgondozóba, és ha addig sem lesz változás, akkor megkérem az orvost, hogy nézzen meg UH-gal, mert ott van erre lehetőség, hiszen másképp csak január elején megyek UH-ra, addig meg megőrülök így.
Minden jót Neked, boldog babavárást kívánok!
Szia!
2010.08.08-ra voltam kiírva a kislányommal. 16-án szültem...
Magát a nyarat (pedig kánikula volt) jól viseltem, úgy intéztem a dolgaimat, hogy még reggel, a nagy meleg előtt hazaérjek. Sajnos a kiírt napon be kellett feküdnöm, így majdnem 2 hetet töltöttem bent. Na, azt már nagyon nem szerettem... De megérte! Ma már kis "szöveggyáros", néha olyan "bölcsességeket" mond, hogy a könnyeim potyognak a nevetéstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!