Aki gátvédelemmel szült hogy csinálta?
Szülőotthonban szültem az első gyermekemet. Ott alap volt, hogy nem vágnak, ha nem muszáj. Semmi homeopátia, csodaszer vagy masszázs nem volt még akkor, nem is tornáztam, súlyfeleslegem is volt bőven. A lányom 4550 grammal, 56 centivel született vágás, repedés nélkül.
Nem hiszem, hogy csak alkati kérdés lenne, mert ott ez volt a "divat", nem az ész nélküli vagdosás. A szülésznőn és az orvoson múlt, én azt gondolom. Örültem, hogy így alakult!
A másodikat kórházban szültem, ott figyelembe vették (a szülésznő és az orvos is), hogy elsőre simán ment, odafigyeltek, és újra sikerült elkerülni a gátsérülést, 4300 grammos babával.
Én a szülésznőmnek köszönhetem. A gátamat és a kisfiam fejét kente olajjal amikor bújt ki, és előtte homeopátiás szereket kellett szednem. Málnalevélteát ittam.
de ez alkait kérdés is és a baba nagysága is függ. nekem 3090 g és 54 cm született a kisfiam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!