Ikeás köntöst vett vki a kórházi napokra? Bevált?
Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 17:14
1/9 anonim válasza:
ne haragudj de mi a fenével tud többet szerinted egy ikeás köntös a sima mezei köntösnél???
2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok személyesen elmenni megnézni, neten tájékozódom. Az ikeás elég jó áron van szerintem, de nem tudom, nem gagyi-e.
2014. jún. 25. 18:57
3/9 anonim válasza:
hidd el célnak meg fog felelni :) amúgy nem szoktak ezek a dolgai gagyik lenni az ikeának... (törülközői is nagyon jók...)
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) ismered amúgy? Méretben tudsz tanácsot adni? Férjem haverja venné, tuti nem fog ott gondolkozni, hogy na akkor melyik passzolna rám...
2014. jún. 25. 19:26
5/9 anonim válasza:
Tökéletes az ikeás köntös, az első válaszoló szerintem beszorult a kulcslyukba.:)))
Az ikeában általában olyan méretek vannak, hogy s/m, l/xl és nagy. :) szerintem l/xl jó lesz!
27N, az ikea az otthonom:D sajnálom, hogy nem jársz ikeába, szerintem elrontod az életed, az egy csodás hely:))
6/9 anonim válasza:
5-ös !az 1-es és a 3-as is én voltam :) a kérdés nekem úgy jött le, mintha az ikeás köntös nem ugyanazt a célt szolgálná mint bármelyik másik ... miután rájöttem, hogy a minőségére kíváncsi már értettem mire kíváncsi a kérdező :) nem... még nem szorultam bele a kulcslyukba :P
amúgy a méretedet nem tudjuk megmondani... mekkora pulcsit hordasz? olyat vetess... :)
7/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék járni én is, tökre tetszik, de itt nincsen :(
2014. jún. 26. 18:52
8/9 anonim válasza:
60 Ft a fánk, 120 a hot-dog...azok a plüssállatok, a mécsesek, a kanapék, és az élő növényosztály...áááhhh...nekem az Örs már vidék (belvárosi vagyok), de havonta egyszer mégis rászánom magam a negyedórás metróútra emiatt a csodás hely miatt.:))
9/9 anonim válasza:
Nem tudom mikor fogsz szülni, én július közepén és szintén szemeztem az ikeás köntössel, de nekem vastagnak tűnt az anyaga nyárra így én ott hagytam és vettem egy sima pamut anyagút a tescoban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!