Kórházi csomagot mikor rakjátok össze? És mibe viszitek? Június végén fogok szülni. Köntöst vigyek?
32. héten raktam össze egy sporttáskába.
Köntöst mindenképp vigyél!
Szia!
Én is június végén fogok szülni. Én még várok vagy 2 hetet és utánna készítem összek. Én viszek köntöst is. És egy kisebb utazóba pakolok be.
Én tavaly jún.9én szültem, 40 hétre. A 30.héten a táska nagyjából készen volt.
Köntöst vigyél, mert ha látogatási idő van és kimész a folyosóra, nem árt felvenni.
Viszont én nem tettem be a szülőszobai táskámba, nem is kellett.
Én június közepén szülök. Köntös igen, kell! :)
Ma léptem a 36.hétbe, nekem még csak papíron van kész a kórházi listám. Kb 2 hét múlva fogom összerakni.
En 36 hetesen raktam ossze, amikor az elso nstre mentem.
Viszont nem volt benne minden, egy cetlire felfirkantottam, hogy mi az, amit csak az utolso pillanatban kell beraknom.
3 fele szeparaltam: volt egy kicsi szuloszobai csomag (kontost ebbe raktam, mert a szuloszoba es az elokeszito a folyoso ket vegen volt, a recepcios pultnal mindig acsorogtak, nem akartam haloingben flangalni). Nagyobb pakkban volt a kortermes cucc. A 3. pici csomagban pedig a baba hazavitelehez valo volt, ezt a fejtem hozta be, amikor jott ertunk.
Egyebkent a kontost en nem sokat hasznaltam, csak a szuloszoban es reggelente, amikor koran be kellett tolni a babakat vizitre.
En a szules utani megfigyeles lejartaval melegitobe oltoztem, napkozben ugy voltam, nem haloingben, vagy pizsamaban, mert igy nekem kenyelmesebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!