Mennyit kell a szülésért fizetni ha van saját dokim?
Figyelt kérdés
Kérdezzek rá a dokimtól kerek perec, vagy amit gondolok annyit adjak? Azt nagyából tudom hogy mennyit csak hogy rákérdezzek vagy nem szokás?
Az számít hogy rendes szülés vagy császár lesz?
34 hetes kismama
2008. aug. 1. 08:58
1/18 anonim válasza:
Van amelyik orvos megmondja, hogy ennyi lesz és kész én úgy tudom ez a jellemző, szerintem nyugodtan kérdezz rá. Van aki nem mond semmit.
2/18 anonim válasza:
Az én dokim is kb a 32-34. hét körül mondta meg hogy mennyit kér, bár én azért sejtettem mert általában a magánrendelésen fizetett alkalmankénti összeg tízszeresét szokták kérni. Ja és azt is mondta, hogy akár sima akár császár lesz akkor is ugyan annyi. Ha a következő vizsgálaton sem mond semmit akkor szerintem nyugodtan kérdezzél rá.
3/18 A kérdező kommentje:
Köszi, rákérdezek gondolom nem én leszek az első!
2008. aug. 1. 09:44
4/18 anonim válasza:
Ne hari, h a te kerdesedhez irom, de nem nyitnek egy majdnem ugyanilyet az en kerdesemmel!
En is ezen gondolkodom, azt mondtak tobben, h nincs tarifaja a dokimnak, azaz nem ker ugymond fix osszeget, ki mennyit gondol.
En 6ezer/alkalomert jarok. Nem vagyunk gazdagok, ha 60-at adok, az keves lenne? Max. 70-et tudnek esetleg. Szerintetek?
5/18 A kérdező kommentje:
Én minden uh-n 7.000 ft-ot fizetek.
A szülésért úgy gondolom 50 - 70.000 ft-között fogok adni.
2008. aug. 1. 10:07
6/18 anonim válasza:
Az én dokim sem kért konkrét összeget, de a többi kismamától kérdezgettem, és általában 60-70-et szoktak neki adni. Te is próbálj kérdezősködni a többi kismamától, amíg a rendelőben várakozol. De szerintem a 60-70ezer egy korrekt összeg, ha meg vagy elégedve a dokival.
7/18 anonim válasza:
Esetleg nekem abban tudnátok segíteni, hogy a fogadott szülésznőnek Budapesten mennyit szoktak adni? Egyébként az én dokim 70-et kért, és egy rendelésre 7000-et fizetek.
8/18 anonim válasza:
En a szulesznonek 20, MAXIMUM 30 ezret szanok, de inkabb 20-at.
9/18 anonim válasza:
Az én dokim a rendelésen 4000Ftot kér a szülsésért pedig 35.000Ftot. És ezt kerek-perec kijelentette!!Szerintem így a jó, ő megmondja mennyit. Így tuti senki nem esik pofára!!:D 33hetes kismama
10/18 anonim válasza:
Én most szültem, az orvos nem mondott összeget, rám bízta. A rendelésén 5000 Ft-ot, ultrahangért 7000 Ft-ot fizettünk. Először 50.000 ezerre gondoltunk, de mivel teljesen könnyű, komplikációmentes szülésem volt, csak 40 ezret adtunk, a szülésznő 20 ezret kapott az anesztes az EDÁ-ért 10 ezret. Így 70 ezer volt összesen, ami nem kevés. A kicsi cuccai 600 ezerbe kerültek, úgyhogy volt épp elég kiadás. Hogy mennyire voltak elégedettek, azt sajna nem tudom, mert nem vártuk meg, hogy a borítékot kinyissák, és a 6 hetes kontrolon sem kérdeztem meg, vagy kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!