Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a doki nem mond konkrét...

Ha a doki nem mond konkrét összeget, akkor többet kell fizetni a császárért, mint a sima szülésért?

Figyelt kérdés

Az első szülésem is császár volt, azt is nála szültem. Akkoriban 4000 volt a rendelése, 40 000-t adtam neki, nem is gondoltam, hogy többet kellene esetleg. De most már bizonytalan vagyok, mást írnak a "szokásokról". A héten megyek varratszedésre, nem tudom mennyit adjak. 50 000-t gondoltam, mert már 5000 a rendelés díja is, de állítólag 60 000-t kellene a császár miatt. Nem nagyon bővelkedünk a pénzben, nekem számítana az a 10 000-es, ha megmaradna, de előtte sem akarok hülye helyzetbe kerülni. Végül is a szabadnapján jött be most is, nagyon gyorsan beért, kellett is, mert beindult a szülés ripsz-ropsz, és már megbeszéltük, hogy most már a császár javasolt.

Tudom, hogy sok hasonló kérdés van, de ti mennyit adnátok? 50 000 vagy 60 000?

Köszi, ha válaszoltok!

2010. nov. 14. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha megérdemli akkor a 60-at.Ha számít a pént akkor csak 50-et.
2010. nov. 14. 14:36
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors választ!

Akkor nem olyan "égő", ha "csak" 50 000-t adnék?

2010. nov. 14. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 60-at adtam bár úgy tudom, hogy a császárért 100 fölött kérnek..már aki kimeri mondani az összeget.Nekem annyi pénzem nincs rá.
2010. nov. 14. 17:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Megint én. Simán adjál 50-et, neki az a 10 e ft semmi pénz. Legalábbis az én dokimnak tuti nem számít, úgy lóg ki mindig a lóvé a zsebéből:D
2010. nov. 14. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam, hogy császározni fog. Sajna sürgősségi beavatkozás volt, így én nem készültem nagyobb összeggel. Annyit adtam, amennyit normál esetben is adtam volna.
2010. nov. 14. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

50-t fogok adni.

2010. nov. 14. 18:42
 7/8 anonim ***** válasza:

váá de utálom ezt a témát.......

bocs kérdező nem miattad csak szánalom h már az is pénzfüggő h hogyan szüljön az ember....

én császárral szültem és csak 30e-t adtam a fogadott dokimnak! egy rossz szava sem volt sőt.... pedig a környéken az 1ik legfelkapottabb orvos és tuti h más nem ennyivel "szúrja ki a szemét" de ha egyszer ennyi kerül rá...

2010. nov. 15. 00:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok.Elmondom neked,hogy én sima szülésre készültem és 30 v 40 e Fttal készültem.Végül 30-at kapott.Vidéken.Itt a császárosok sem adtak többet!Persze volt aki igen...Neked pénz a 10e Ft is,neki nem.Úgysem bontja ki ott előtted a borítékot,nem?
2010. nov. 15. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!