Fizetni a szülésért az orvosnak, a magánrendelése 10x-ét. Ezt hogy értitek?
Azt szokták ezen az oldalon írni,, hogy a magánrendelés 10x-ét illik adni szüléskor. Namost! Ha vizsgálatra megyek, akkor 4 e. Ft-ot kér, ha UH is van, akkor 7 e-et fizetek, de, ha cytológiát is csinál mindezek mellé, akkor 8 ezer Ft-ot adok. Azért nem mindegy, hogy a szülésért 40-, 70- vagy épp 80 ezret fizetek? Most akkor mennyit számoljak? Ja, és első babám császár volt, így lehet ez a szülés is az lesz. Akkor mennyit adjak?
(akik magánorvost nem kívánnak megfizetni, kérem kíméljenek a megjegyzéseiktől! Köszönöm!)
Az alapdijnak a 10*-ét, tehát a 4000-nek, az 40.000.
Nekem 6.000 az alap terhesgondozás, de mivel ez már a negyedik gyerkőcöm ugyan annál a dokinál, és lelkiismeretesen végig magánrendelésre jártam, meg perkáltam szülés után, ezért most a terhes gondozásomért sem kell fizetni, sem a szülésért, sőt egy 4D-uh-t is csinált teljesen ingyen.
Persze úgyis kap majd valamennyit szülés után :-)
Az én orvosom magánrendelésén 5000 volt a terhesgondozás + 8000 az UH.
Szüléskor 80 000-at fizettem neki. De én rákérdeztem mennyi az annyi. Szóval szerintem kérdezd meg őt. Feleslegesen ne adj többet.
Az én hozzáállásom is az, hogy kérdezz rá, hogy mennyit szokott kapni. Így sem neked, sem neki nem zsákbamacska a dolog. Ha nem mond összeget, akkor az alap rendelés 10szerese, tehát az esetedben 40 000.
27 hetes Km
szia
6000 volt a dokim magánrendelése. 60 000 adtam volna. nem fogadta el. én hökkentem meg a leginkább, pedig magánorvos volt. sajnos nem szülhettem nála, mert el kellett utaznia, de mindent nagyon szépen elintézett nekem (problémás terhesség).
a Te esetedben szerint legyen 50 000 az a 4000 - 6000 közöttinek a 10*-se.
az alap tízszerese, az a terhesgondozási díj.
nálam is így volt, 6 volt az alap, 8 u-gal, rákszűréssel 10. a doki 60-at kért.
én rákérdeznék a helyedben, vagy írd ki esetleg külön kérdésben, hátha valaki már szült nála.
boldog babavárást, és könnyű, gyors szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!