Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fizetni a szülésért az orvosna...

Fizetni a szülésért az orvosnak, a magánrendelése 10x-ét. Ezt hogy értitek?

Figyelt kérdés

Azt szokták ezen az oldalon írni,, hogy a magánrendelés 10x-ét illik adni szüléskor. Namost! Ha vizsgálatra megyek, akkor 4 e. Ft-ot kér, ha UH is van, akkor 7 e-et fizetek, de, ha cytológiát is csinál mindezek mellé, akkor 8 ezer Ft-ot adok. Azért nem mindegy, hogy a szülésért 40-, 70- vagy épp 80 ezret fizetek? Most akkor mennyit számoljak? Ja, és első babám császár volt, így lehet ez a szülés is az lesz. Akkor mennyit adjak?

(akik magánorvost nem kívánnak megfizetni, kérem kíméljenek a megjegyzéseiktől! Köszönöm!)

2010. nov. 13. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Az alapdijnak a 10*-ét, tehát a 4000-nek, az 40.000.

Nekem 6.000 az alap terhesgondozás, de mivel ez már a negyedik gyerkőcöm ugyan annál a dokinál, és lelkiismeretesen végig magánrendelésre jártam, meg perkáltam szülés után, ezért most a terhes gondozásomért sem kell fizetni, sem a szülésért, sőt egy 4D-uh-t is csinált teljesen ingyen.

Persze úgyis kap majd valamennyit szülés után :-)

2010. nov. 13. 11:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én orvosom magánrendelésén 5000 volt a terhesgondozás + 8000 az UH.

Szüléskor 80 000-at fizettem neki. De én rákérdeztem mennyi az annyi. Szóval szerintem kérdezd meg őt. Feleslegesen ne adj többet.

2010. nov. 13. 11:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Az én hozzáállásom is az, hogy kérdezz rá, hogy mennyit szokott kapni. Így sem neked, sem neki nem zsákbamacska a dolog. Ha nem mond összeget, akkor az alap rendelés 10szerese, tehát az esetedben 40 000.

27 hetes Km

2010. nov. 13. 11:44
 4/7 anonim ***** válasza:
40 logikusan .
2010. nov. 13. 11:53
 5/7 anonim ***** válasza:

szia

6000 volt a dokim magánrendelése. 60 000 adtam volna. nem fogadta el. én hökkentem meg a leginkább, pedig magánorvos volt. sajnos nem szülhettem nála, mert el kellett utaznia, de mindent nagyon szépen elintézett nekem (problémás terhesség).

a Te esetedben szerint legyen 50 000 az a 4000 - 6000 közöttinek a 10*-se.

2010. nov. 13. 12:07
 6/7 anonim ***** válasza:

az alap tízszerese, az a terhesgondozási díj.

nálam is így volt, 6 volt az alap, 8 u-gal, rákszűréssel 10. a doki 60-at kért.

én rákérdeznék a helyedben, vagy írd ki esetleg külön kérdésben, hátha valaki már szült nála.

boldog babavárást, és könnyű, gyors szülést!

2010. nov. 13. 14:30
 7/7 anonim ***** válasza:
A Te esetedben 40 ezer.Én mondjuk rákérdeztem,mert az én dokimnál 14000/vizsgálat,annak a 10x-e 140 ezer.Ő 70 ezret kért/szülés(mindegy,hogy sima,vagy császár)
2010. nov. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!