Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megérezted, hogy aznap szülni...

Megérezted, hogy aznap szülni fogsz?

Figyelt kérdés

39 hetes kismama vagyok, figyelek a jelekre, hátha...

Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. :)

2014. jún. 23. 20:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Elsőnél: pont aznap töltöttem be a 37. hetet, semmi előjel nem volt, addig még egy jóslóm se, totál semmi. Aztán a nagy semmiből hirtelen 5 perces erős fájások. Tipródtam picit , hogy ez most jósló lehet, vagy mifene, de egyre rövidebb közök teltek el, egy órán belül már 3 percesek voltak. Na akkor kórház, egy óra múlva megvolt a lányom.

Másodiknál: 39 hetet töltöttem be, megint 5 percesek jöttek előtte semmi jósló. Szerencsére az előzőből tanulva azonnal indultunk, de már az autóban majdnem megszültem, úgy lihegtem el a fájásokat bő 4 ujjnyi tágulással kerültem a szülőszékbe és már nyomhattam is. Össz-vissz 40 perc alatt lett meg a fiam az első otthoni fájástól számítva, úgy, hogy rá volt tekeredve a zsinór és ki-be csúszkált a szülőcsatornában, és le kellett szakítanom a lepényt egy brutális nyomással, mert vákuumozni nem mertek, császározni meg már nem lehetett. Szóval gyors volt, de annyira irtózatosan fájt, hogy szó szerint megőszültem. Ezt még egyszer nem bírnám ki.

2014. jún. 24. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!