Megérezted, hogy aznap szülni fogsz?
Figyelt kérdés
39 hetes kismama vagyok, figyelek a jelekre, hátha...
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. :)
2014. jún. 23. 20:33
11/21 anonim válasza:
10.vagyok, javítok: * igen csak vicces sztori* csak lemaradt,nem mindíg írja azt a tab amit akarok....:)
12/21 anonim válasza:
Két nap túlhordásban voltam, előtte masszíroztam a dokit, hogy piszkáljuk meg, már rám férne egy terhességmegszakítás.
Bementem, megnézett, mondta, hogy bocs, de nem vagyok eléggé kitágulva, jöjjek vissza két nap múlva majd.
Kicsit csalódottan hazamentem. Este hót fáradt voltam, mondom de jó, akkor alszom egy nagyot még.
Erre pár perccel lefekvés előtt elfolyt a magzatvíz, úgyhogy vissza a kórházba. 11 körül értünk be, reggel 5-re lett meg (bár én benyaltam szinte minden létező komplikációt, beszorult, vákuum, szívósan tapadó méhlepény, fájásgyengeség, stb).
13/21 anonim válasza:
nem. túlhordásban voltam,minden nap jártam nst-re,doki minden másnap úgy vizsgált,h. próbálta indítani a szülést,tágított,piszkált,hasonlók. egy kis derékfájáson kívül semmi nem történt. utolsó nap mondta,h. holnap reggel feküdjek be a kórházba,akkor tök kulturáltan vizsgált meg,minden cél nélkül,csak h lássa mi a helyzet. 7-re kellett volna reggel bfeküdnöm,de éjfélkor már a mentőt hívtuk.
14/21 anonim válasza:
Semmi jelét nem éreztem, tapasztaltam. 39+3 napra született fiam. Mgzatvízelfolyással kezdődött, azért az már feltűnt. :-)
15/21 anonim válasza:
Egyaltalan nem. Meg voltam gyozodve arrol, hogy tul fogom hordani, ugyhogy elegge meglepodtem, amikor elfolyt a magzatviz. 39+6-ra szuletett a lanyom egyebkent.
16/21 anonim válasza:
A nagyobbik indított volt, nála tudtam. A kicsinél nem gondoltam rá, pedig utólag visszagondolva, fájdogált már éjjel a hasam, de délelőtt 10 óráig nem tudatosodott. Este 7 előtt megszületett a lányom.
17/21 anonim válasza:
Semmi jel nem volt, fészekrakás sem. Még a kórházból is hazamentem volna ha engednek. Hirtelen, 2,5 óra alatt lett baba a 40. héten.
18/21 anonim válasza:
Semmi jel nem volt, hacsak tudatalatt nem sejtettem. Szepen lezuhanyztam, kormotvagtam, hajatmostam, beszaritottam (hjaa, akkor meg volt ra idom :)), leultem a gephez, ferjemre rairtam, hogy elsetalok tescoba, o mondta, h. Legyszi ne, erre egyszercsak loccs. 37.et toltottem aznap. Viccesebb lenne a sztori, ha elengedett volna boltozni :)
19/21 anonim válasza:
1-es vagyok. Amúgy nekem ma van olyan érzésem... A 37. hétben vagyok. Egész éjszaka furcsán, nyugtalanul mocorgott, én meg csak simizgettem, hogy nyugodjon meg és maradjon még bent. Felül fáj a hasam, más jel nincs. Hacsak nem az, hogy a másfél éves kisfiam ma nagyon kajánul vigyorgott rám jópárszor, és adta a puszikat, ami nem igazán szokása.
20/21 anonim válasza:
Nem. Se joslo, se kemenyedes. Magzatviz elfolyassal indult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!