Érdemes EDA-val szülni? Pontosan, hogy történik ez a fájdalomcsillapítás, mit lehet tudni róla?
A feleségem kétszer szült epidurállal, és csak pozitív tapasztalataink vannak róla! Először nagyon féltünk, de a családban van néhány egészségügyi dolgozó, akik szintén így szültek, és megnyugtattak, hogy minimális a kockázat! Később láttuk, hogy milyen vékony csövet vezetnek be, és végképp megnyugodtunk!
A beavatkozást, csak szakképzett aneszteziológus végezheti, és már nem a folyadék leszívós feltöltős módszert alkalmazzák, amitől fájt a feje az embernek két napig!
Csodálatos dolog fájdalom nélkül szülni. Olyan szülésem volt, hogy mindenki sírt a gyönyörtől. Hiszti, kiabálás nélkül zenére jött világra a kicsi 7 hete. A legnagyobb fájásokat is könnyen átvészeltem, ennek ellenére megéltem a szülésemet. Összevarrás után felpattantam az ágyról, és a saját lábamon mentem át a megfigyelőbe. A következő szülésemnél is ezt választanám. Hajnal 4-től, délután 1-ig elrepült az idő.
Megjegyzés: A legjobb anesztesre bíztam, és legközelebb is csak ő szúrhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!