Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes EDA-val szülni?...

Érdemes EDA-val szülni? Pontosan, hogy történik ez a fájdalomcsillapítás, mit lehet tudni róla?

Figyelt kérdés
Engem ilyeszgetnek, hogy nehogy kérjem, mert ezt a gerincbe adják és le lehet tőle bénulni meg ilyenek. Igaz ez?
2008. aug. 1. 07:31
 1/4 anonim ***** válasza:

A feleségem kétszer szült epidurállal, és csak pozitív tapasztalataink vannak róla! Először nagyon féltünk, de a családban van néhány egészségügyi dolgozó, akik szintén így szültek, és megnyugtattak, hogy minimális a kockázat! Később láttuk, hogy milyen vékony csövet vezetnek be, és végképp megnyugodtunk!

A beavatkozást, csak szakképzett aneszteziológus végezheti, és már nem a folyadék leszívós feltöltős módszert alkalmazzák, amitől fájt a feje az embernek két napig!

2008. aug. 1. 08:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem a linkeket:

[link]

Így nézett ki a feleségem háta a beavatkozás után, a sárga a fertőtlenítő, a vékony csövön kapta 1,5 óránként az érzéstelenítőt:

[link]

2008. aug. 1. 08:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Csodálatos dolog fájdalom nélkül szülni. Olyan szülésem volt, hogy mindenki sírt a gyönyörtől. Hiszti, kiabálás nélkül zenére jött világra a kicsi 7 hete. A legnagyobb fájásokat is könnyen átvészeltem, ennek ellenére megéltem a szülésemet. Összevarrás után felpattantam az ágyról, és a saját lábamon mentem át a megfigyelőbe. A következő szülésemnél is ezt választanám. Hajnal 4-től, délután 1-ig elrepült az idő.

Megjegyzés: A legjobb anesztesre bíztam, és legközelebb is csak ő szúrhat!

2008. aug. 1. 12:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is EDA-val szültem és ha szülök még, akkor is így fogok. Előtte kikértem egy altatóorvos barátnőm véleményét és teljesen megnyugtatott. Valamennyi kockázat van, de minek nincs?
2008. aug. 2. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!