Friss foghellyel szülni menni?
Figyelt kérdés
Kihúzzák a fogam, nem menthető. De ha beindul a szülés nem lesz belőle baj az erőlködésnél? Pl ha csak pár órás/1napos a fogam helye??2014. jún. 19. 07:30
1/2 anonim válasza:
Fogorvost és a szülész orvost kérdezd meg, ők tudnak ebben segíteni szakszerűen. Nekem is húzták a fogam, de össze is kellett varrni a helyét, ezt előre nem tudták csak így alakult. A varratok 1 hétig voltak bent, de 2-3 napig fájt is és nem tudtam rendesen enni sem, ami szülés után szintén probléma mert pont hogy akkor kell igazán ennyi. Fent is fáj, lent is fáj nem igazán szerencsés, továbbá igen szerintem sem jó az erőlködés. Viszont baba mellett nem lesz időd elmenni fogorvoshoz (szoptatás, fáradtság) így jó lenne ezen túl esni. Ha van még 2-3 heted szülésig akkor vágj bele a foghúzásba, ha nincs már annyi akkor pedig kérdezd meg az orvosokat.
2/2 anonim válasza:
Szerintem huzasd ki, mert pont egy fogfájás nem hiányzik szülés közben. Lehet, hogy indokolt lesz a császár, ha rá pár napra beindul a szülés, fogalmam sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!