Lenne egy kérdésem ha én az I számú női klinikán szeretnék szülni de Kispestre járok orvoshoz. Hogy tudom elintézni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 19:20
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak úgy, ha oda tartozol lakcím szerint, vagy ott van fogadott orvosod.
2/4 anonim válasza:
Én úgy "intéztem el" hogy elfolyt a magzatvizem, véres is volt tehát leszakadt a lepény a 34. héten. Mentővel olyan kórházba vittek ahol van koraszülött intenzív. A viccet félretéve (egyébként tényleg így szültem, egyébként nem oda tartozunk) ha úgy sétálsz be a kórházba hogy sűrű fájásokkal, nem fognak elküldeni. Mondd azt hogy éppen arra jártál és elkezdődött a szülés. A férjed pedig sétáljon fel a parkolóból 30 perccel később mint aki akkor ért oda.
3/4 anonim válasza:
Leleményes vagyok, de ez utóbbi nem jutott volna eszembe. Nagyon ügyes gondolat :)
4/4 anonim válasza:
Én csak úgy bementem egy vizsgálatra, lesz ami lesz alapon. Kötöttem az ebet a karóhoz, hogy már pedig én ott szülök meg. Másnapra visszahívtak még vizsgálatra, majd megindították a szülést. Nem küldtek el.
Légy határozott!
Vagy másik lehetőség, fogadj egy szülésznőt náluk, akkor tuti a helyed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!