Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés közben mehet zene?

Ivilicious kérdése:

Szülés közben mehet zene?

Figyelt kérdés
Nekem is jó lenne, és vannak olyan zenék, amikre rögtön megmoccan a babám :)gondolom neki sem lenne rossz. persze nem csutkán :D
2014. jún. 17. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálunk rádió ment, de őszintén megmondom én észre sem vettem, hogy megy, annyira lényegtelen ez akkor.
2014. jún. 17. 13:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Engem kiborítana a rádió..gondolom akkor lehet vinni zenét?
2014. jún. 17. 13:41
 3/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Szerintem ez is, mint sok minden, kórházfüggő. Kérdezd meg a szülésznődet vagy az orvosodat.
2014. jún. 17. 13:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Kórháza válogatja. Mondjuk nekem az utolsó utáni gondolatom lett volna a zenehallgatás vajúdás közben… :))
2014. jún. 17. 13:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
ott tudnak felvilágosítást adni, ahol szülni fogsz. amúgy az,h most úgy gondolod, h jó volna a zene, semmit nem jelent. annyira más és új helyzet a szülés, nem tudhatod előre, h mit hoz ki belőled, majd meglátod. lehet, h nem is figyelsz rá v épp zavarni fog téged vagy akár az orvost, szülésznőt, akiknek közben folyamatosan kommunikálniuk kell veled és egymással is....
2014. jún. 17. 13:49
 6/9 anonim ***** válasza:

Uzsokiban császároztak kétszer. Mind a kétszer éjszaka közepén és tőlem kifejezetten kérdezte az orvosom, hogy mit hallgassunk?!

Elsőnél rádió ment, a második gyerkőcnél pedig magyar slágerek. Az asszisztens és a dokim is végig énekelt, jó kedvük volt. :)

2014. jún. 17. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rádió ment. Kérdezd meg a kórházban,hogy vihetsz-e zenét. Amúgy nekem a vajúdás első fele nem volt olyan rettenetes,hogy zavart volna,vagy nem érdekelt volna,jó volt hogy megy valami. Mikor meg már nagyon fájt meg amikor szültem,akkor nem erre figyeltem,nyilván nem üvöltve szólt.
2014. jún. 17. 14:21
 8/9 A kérdező kommentje:
a Szent Imrében fogok szülni !:)
2014. jún. 17. 15:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a vajúdás alatt ment, de aztán mikor már szinte összefüggő fájdalmaim voltak (utolsó egy óra kb) már inkbb idegesített, ezért kértem a szülésznőm, h zárja el. Amíg 2 percesek voltak és a gumilabdán ücsörögtem, jó volt, de utána már csak zavart.

Kérdezd meg a szülésznődet ha van, vagy az orvosodat. :)

2014. jún. 21. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!