Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen zenét vittetek magatokk...

Milyen zenét vittetek magatokkal szülésre?

Figyelt kérdés

2012. okt. 4. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

semilyet

én biztos nem tudtam volna zenére figyelni.fájdalomcsillapító nélkül szültem,elég volt arra figyelni.észre se vettem volna,hogy zene szól.egy csomó mindenre nem is emlékszem,nem hiszem ,hogy meghallottam volna,hogy szól

2012. okt. 4. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyet. Én azt sem vettem észre, hogy a rádió szólt. A férjem mondta később.
2012. okt. 4. 12:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig akkor mentem be, amikor már intenzíven vajúdtam, mert inkább otthon szeretek lenni, amíg lehet. Nem sokkal kitolás előtt kerültem a szülőszobára. A kitolás felé haladva az tényleg már egy elváltozott tudatállapot, ott már csak a lényegre koncentrálsz, nem sok mindent veszel észre magad körül.

A vajúdás korábbi szakaszában el tudom képzelni a zenehallgatást. Ha akarsz, olyat vigyél, ami Téged megnyugtat, hiszen nem sokat profitálnál abból, hogy engem vagy másokat mi nyugtat meg, nem? :o)

Szép szülést!

2012. okt. 4. 13:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmilyent, nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség. Utólag úgy gondolom, nem igazán tudtam volna értékelni.
2012. okt. 4. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:

én vittem, komolyzenét. 1.babám születésénél szólt halkan, és jól esett, hogy kicsit eltereli a figyelmem.

2.babánál is vittem CD-t, de nem kapcsoltuk be, nem hiányzott (ő éjjel született,a csönd jobban esett akkor.)

2012. okt. 4. 15:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem vittem, lehetett volna rádiót hallgatni és tévét nézni, de idegesített a "zaj".

Pedig előre elhatároztam, hogy majd megy a rádió, és majd megfigyeljük, melyik zene szól, amikor éppen kibújik a babám... Hát nem jött össze, be se kapcsoltuk a rádiót, annyira zavart volna.

2012. okt. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!