Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szerintetek 22éves lány...

Szerintetek 22éves lány vállalna gyereket, gyerekeket? Lányok ennyi idős korotokban vállaltatok volna, vállalnátok?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy eddig hasonló korú barátnőim voltak, és akivel legutóbb volt kapcsolatom, nem akart már gyereket, mert már volt neki egy. Nekem is van egy 12éves kislányom, de szeretnék még gyerekeket, és nem szeretném túl későn, már 33éves vagyok. Most van egy kapcsolat kialakulóban, ő 22 éves. De ha komoly lesz, szeretném tudni, milyen esélyeim vannak. Ugye értitek, hogy ezt még ilyenkor nem lehet megkérdezni, mert hülye kérdés!!!!
2010. jan. 3. 01:56
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

én 21 voltam(4 hó híján 22),mikor terhes lettem a kisfiammal.nem bántam meg egy pillanatra sem.azt hogy a barátnőd akar-e babát ennyi idősen,azt csak ő tudhatja.szerintem finoman puhatolózz nála.ne konkrétan kérdezz rá,hanem csak kezdjetek el beszélgetni a gyerekekről.igy talán kiderül h hogy vélekedik a barátnőd.

az én párom 1 hónappal azután h összejöttünk megmondta h meg fogja kérni a kezem ha leszerel(katona volt akkor),és h gyerekeket akar tőlem.

most 23 leszek 3 hó múlva,és a kisfiam 4 hós.

sok boldogságot.

2010. jan. 3. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem nem kor függvénye. HA egy nő biztonságban érzi magát a párja mellett, általában bevállalja a gyereket. Én 27 éves vagyok, az első babánkat várjuk. Igazából korábban szerettem volna szülni, de az eddigi kapcsolataimban hiba lett volna gyereket vállalni. A férjem partner is az életben, és bár nem vagyunk gazdagok, nem nélkülözünk, és ami még nekem fontos: "teremtő ereje" van. Nem az a fajta férfi, aki sír, hogy kevés a fizetés, hanem megy és csinálja. Mellette nem félek semmitől.
2010. jan. 3. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Sztm ha nem is mersz rákérdezni :D akkor is azért ki lehet szűrni egy emberből h akarna - e gyereket? ... hogy áll a gyerekekhez stb.

Ha olyan téma van vagy tévéműsor próbálj viccesen kérdezni de ne legyen túl konkrét :)

Pl. párom is 'kipuhatolta h akarok-e gyereket':) néztünk vmit amiben bébi volt és odavetette nekem h : nem csinálunk mi is egyet ? :D ez komolytalannak tűnik az adott helyzetben de megvolt a maga komolysága is :) és erre kénytelen vmit válaszolni :)))) vagy hasonlók lényeg h tudd meg h áll a gyerektémához. Akar-e egyáltalán...mert vannak sokan akik ugy válaszolnak : Te hülye vagy ??? én gyereket?? hmmmm

2010. jan. 3. 11:27
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
szia.hát nem tudni h vállalná e?én vállaltam volna ha annyi idősen teherbe esek,bár én már akkor melóztam 3 éve.ha ő még tanul,szerintem előbb be szeretné fejezni a sulit,és dolgozni,aztán gyerek.legalábbis a helyébe én azt tenném.
2010. jan. 3. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha az anyagiak adottak lettek volna, bevállaltam volna, pedig a párom csak másfél évvel idősebb nálam. MIvel azonban semmink sem volt, vártunk hat évet. Most 28 vagyok, várjuk az első pocaklakót.

Azért te se ijedj meg az 50 éves kortól, egy pasinál az 50 év nem ugyanaz, mint egy nőnél!!

2010. jan. 5. 00:43
 16/16 anonim ***** válasza:
51%
én 20 éves vagyok és 30 hetes terhes . És nem bánom :)
2010. jan. 7. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!