Szerintetek 22éves lány vállalna gyereket, gyerekeket? Lányok ennyi idős korotokban vállaltatok volna, vállalnátok?
én 21 voltam(4 hó híján 22),mikor terhes lettem a kisfiammal.nem bántam meg egy pillanatra sem.azt hogy a barátnőd akar-e babát ennyi idősen,azt csak ő tudhatja.szerintem finoman puhatolózz nála.ne konkrétan kérdezz rá,hanem csak kezdjetek el beszélgetni a gyerekekről.igy talán kiderül h hogy vélekedik a barátnőd.
az én párom 1 hónappal azután h összejöttünk megmondta h meg fogja kérni a kezem ha leszerel(katona volt akkor),és h gyerekeket akar tőlem.
most 23 leszek 3 hó múlva,és a kisfiam 4 hós.
sok boldogságot.
Sztm ha nem is mersz rákérdezni :D akkor is azért ki lehet szűrni egy emberből h akarna - e gyereket? ... hogy áll a gyerekekhez stb.
Ha olyan téma van vagy tévéműsor próbálj viccesen kérdezni de ne legyen túl konkrét :)
Pl. párom is 'kipuhatolta h akarok-e gyereket':) néztünk vmit amiben bébi volt és odavetette nekem h : nem csinálunk mi is egyet ? :D ez komolytalannak tűnik az adott helyzetben de megvolt a maga komolysága is :) és erre kénytelen vmit válaszolni :)))) vagy hasonlók lényeg h tudd meg h áll a gyerektémához. Akar-e egyáltalán...mert vannak sokan akik ugy válaszolnak : Te hülye vagy ??? én gyereket?? hmmmm
Ha az anyagiak adottak lettek volna, bevállaltam volna, pedig a párom csak másfél évvel idősebb nálam. MIvel azonban semmink sem volt, vártunk hat évet. Most 28 vagyok, várjuk az első pocaklakót.
Azért te se ijedj meg az 50 éves kortól, egy pasinál az 50 év nem ugyanaz, mint egy nőnél!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!