Szülés beindulása fájásokkal?
Elég sok minden érdekelne:
Volt e előtte jóslófájásotok?
Mennyivel a szülés előtt?Milyen volt?Mennyire fájt?Meddig tartottak?
Hasonlítottak a rendes fájáshoz?
Honnan tudtátok,hogy ez már nem csak jósló?Mennyivel volt másabb?Már első fájásoknál lehet tudni,hogy ez nem jósló lesz?
Akiknek csak a végén volt,jelezhette előre,hogy valami elkezdődött?(ezt úgy értem,hogy én pl ma vagyok 39+4 tegnap óta van jóslóm,tegnap délután egész estig volt,aztán elmúlt.Ma délelőtt semmi,majd ebéd után megint fájt és most sincs semmi.Eddig egyszeresem volt ilyen fájásom.Jelezheti,hogy lassan jönnek az igaziak? )
-Voltak jóslóim.
-A 34. héten jöttek először, eleinte szabályos 10 percesek, bementünk, CTG-n is észlelhető volt, kb. 60-as erősséggel. Az 5. órában beavatkozás nélkül enyhültek, majd leálltak. Onnantól megmaradt a szülésig, minden nap éreztem, volt olyan nap, amikor mondjuk 1 órán át 5-10 percenként, volt, hogy csak egyet-egyet délelőtt-délután, de minden nap megvolt. Az ominózus 34. heti, 4 órán át jóslózáskor egyébként 3000-ről 2111-re változott a méhszájam.
-Aztán végül egy amnioszkópia után indultak be a fájások, az sokkal-sokkal erősebb volt, a jóslókhoz nem igazán hasonlított, CTG-n ezek 100 fölött voltak bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!