Gyenge fájásokkal is ki lehet tágulni teljesen?
Figyelt kérdés
Én 40-es fájásokkal(csak a derekam fájt egy kicsit) tágultam ki teljesen,tehát nem mindig kell,hogy erősek legyenek a fájások pl.100,200? Más is volt így,aki kitágult gyenge fájásokkal(40,50,60-al)?2014. máj. 26. 13:13
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, hogy mennyit mutatott volna a gép, ugyanis nem voltam monitorozva. Itthon történt a tágulás nagy része, bő 3 ujjnyinál repesztettek burkot, addig semmit nem éreztem.
2/3 anonim válasza:
A második szülésemkor nekem sem voltak erős fájásaim egyáltalán.És 20 perc alatt túl voltam rajta.11kor felvett a doki mert 8 nappal túlhordtam,de nem vizsgált előtte.Kaptam egy kis oxitocint,kb fél óráig,addigra már fájt egy kicsit,megvizsgált és 9ujjnyira ki voltam nyílva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!