Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan kismama, aki...

Van itt olyan kismama, aki semmiképpen nem AKAR hüvelyi úton szülni?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Küldd a kérdőívet!
2014. jún. 4. 23:58
 22/24 anonim ***** válasza:
50%
Kedves Kérdező, Én 35 hetes terhes vagyok és mindenképpen császárral szeretnék szülni - orvossal megbeszélve-, az indokom: idegenkedem a hüvelyi szüléstől, lehet ezért lepontozni és elítélni, de én így döntöttem. Tudom mit jelent egy műtét, a hátamat, hasamat műtötték. Ha gondolod én is kitöltöm a kérdőívet.
2014. jún. 6. 15:12
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem vannak gyerekeim és örülök, hogy császárral lettek. Ikreim vannak, mikor először voltam annál a választott nődokimnál, kérdeztem lehet-e sima szülés, mondta, ha mindkettő fejvégű. De akkor még nagyon távolinak tűnt. Miután 23 hetesen volt egy nagy (nagyobb, mint s császár) hasi műtétem, nem volt kérdéses a császár. De ha lenne következő babám, ő is császáros lenne tutira szerintem az előzmények miatt.

Én a hüvelyi szülésnél attól tartanék (egy babánál is), hogy a babával lesz valami, ott nagyobb az esélye, ill. fájdalomtól, pedig tudom, utána pikk-pakk elmúlik, császárnál meg nem. Sokadik hasi műtétem volt a császár, de ebből épülte fel leggyorsabban, sztem a 2 baba felett érzett boldogság miatt.

Azt bánom azért utólag, hogy nem akkor születtek, mikor akartak, hanem ami időpontot megbeszéltünk....

2014. jún. 7. 07:36
 24/24 anonim ***** válasza:
Aki azért akar elve császárral szülni, mert a hüvelyi szüléstől félti a babát, gondolkodjon már el azon, ha ez tényleg rendszerint életveszélyes lenne, már rég kihaltunk volna,még mielőtt a császárt feltalálják...Nyilván a természetes születés a jobb, ha így lettünk kitalálva. Mikor tényleg van orvosi oka, az más, de eleve erre hivatkozni hülyeség.
2014. jún. 7. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!