Van itt olyan kismama, aki semmiképpen nem AKAR hüvelyi úton szülni?
Nekem vannak gyerekeim és örülök, hogy császárral lettek. Ikreim vannak, mikor először voltam annál a választott nődokimnál, kérdeztem lehet-e sima szülés, mondta, ha mindkettő fejvégű. De akkor még nagyon távolinak tűnt. Miután 23 hetesen volt egy nagy (nagyobb, mint s császár) hasi műtétem, nem volt kérdéses a császár. De ha lenne következő babám, ő is császáros lenne tutira szerintem az előzmények miatt.
Én a hüvelyi szülésnél attól tartanék (egy babánál is), hogy a babával lesz valami, ott nagyobb az esélye, ill. fájdalomtól, pedig tudom, utána pikk-pakk elmúlik, császárnál meg nem. Sokadik hasi műtétem volt a császár, de ebből épülte fel leggyorsabban, sztem a 2 baba felett érzett boldogság miatt.
Azt bánom azért utólag, hogy nem akkor születtek, mikor akartak, hanem ami időpontot megbeszéltünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!