Van itt olyan kismama, aki semmiképpen nem AKAR hüvelyi úton szülni?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:44
11/24 anonim válasza:
ha nem rég regeltél, segítek:
10=ősanya
Amit még hallani fogsz: a császár egy NAGy HASI MŰTÉT, KOMOLY HASI MŰTÉT...
Én is császárral fogok.
Még nem szültem (terhes sem vagyok), de ha segít, kitöltöm!
12/24 anonim válasza:
Utolsó, és akkor most baromi büszke vagy magadra, hogy így megmondtad a tutit. Lehetsz is, végülis a lényeg hogy nektek kényelmes meg kiszámítható legyen. Aki meg hagyományos szülésre vágyik, az meg idióta meg ősanya. Gratulálok.
13/24 A kérdező kommentje:
Nagyon primitív ez az oda-vissza mondogatás...
2014. jún. 3. 20:14
14/24 anonim válasza:
33 hetes terhes vagyok. Amikor még nem voltam terhes, úgy gondoltam, egyszerűbb, kényelmesebb lesz nekem, ha császárral szülök majd. Most már szeretném megpróbálni természetes úton világra hozni a kisfiamat. De a legfontosabb szempont az ő egészsége. Nagyon nem szeretném, ha az én természetes szülés utáni vágyamat a kisfiam szívná meg, mert mondjuk oxigénhiányos állapotba kerül.
15/24 anonim válasza:
Elsô babámmal császáros voltam és szeretném ha a mostani babámmal is császároznának.
16/24 anonim válasza:
Hat en 36 oras vajudas utan is azon voltam, hogy ne csaszarozzanak, pedig itt egy alairas kell csak es ha szeretnem csaszaroznak. Eszembe sem volt. Nem feltettem a huvelyemet... ha szules utan nem lenne szexualis eletuk az anyaknak, mert itt valaki szerint torvenyszeru, akkor mar az emberiseg kihalt volna..
17/24 anonim válasza:
2dik válaszoló vagyok.
Attól hogy mas a véleményünk még nem kell lepontozni. En se pontozom le azt aki hüvelyi uton akar szülni.
18/24 anonim válasza:
Nekem is elkuldheted a kérdéseid privatban
19/24 Dudok Andrásné válasza:
Csak azoknak szeretnék biztatást nyujtani, akik a természetes szülést csak a plasztika vagy más okokból nem akarják.nekem 4 gyönyörű gyerekem van már felnőttek, de soha nem akartam volna csak a kényelmi okok miatt császárral szülni.Másnap mikor a dr.ur a hasamat nyomkodta igy szólt: maga nem is szült. Sem plasztika sem semmi szexuális, sem a babát veszélyező tényezö nincs. Persze mindég vannak kivételes esetek.nem beszélve,hogy utána a hasad mennyire fáj és meddig?Meg ne a dr.ur akarja már megmondani, mikor szülessen meg az a baba?? Igen, egyik baba könnyebben a másik nehezebben születik,de ez benne a szép!!!
20/24 anonim válasza:
14-esnek: miért szívná meg a babád, ha természetesen szülsz? Ha ez törvényszerűen így lenne, akkor is kihalt volna rég az emberiség, mint ahogy valaki már itt írta. Lassan már aki normálisan szül, az lesz valami csodabogár,meg a felelőtlen anyuka, aki a gyerekét veszélyezteti. Nyilván, ha orvosi indoka van,akkor legyen császár, de egy csomó baba születik még hagyományosan,és nem lesznek oxigénhiányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!