Már szült anyukák, milyen szülési sérüléseitek voltak?
Figyelt kérdés
És mekkora babánál?2014. jún. 3. 13:55
1/20 anonim 

válasza:

3620gr 57 cm, semmilyen. Barátnőm aki egyben szobatársam is volt 4kg-s babát szült 58 cm-rel, kívül belül szétszakadt, rengeteg varrata volt.
2/20 anonim 

válasza:

Én most szültem május 13.án.
3500gr 60cmes baba. 3óra alatt megszületett a burokrepesztéstől számítva.(előtte fájásaim nem igazán voltak)
A méhszájam 3 felé szakadt + a gátmetszés.
Összesen 1 órát varrtak kb. (az nem volt kellemes)
De túléltem, már el is felejtettem.
A kis töpörtyűmért megérte :)
3/20 anonim 

válasza:

Gátmetszésem volt, de nem hatalmas. 3900 grammal és 55 cm-el született a fiam.
4/20 anonim 

válasza:

Gátmetszésem volt,6 öltéssel varrtak össze.
3300g és 55 cm volt a lányom.
6/20 A kérdező kommentje:
Igen, furán hangozhat, de szülésznó hallgató vagxok, és anyukának hívjuk a várandósokat is, ezért a megfogalmazás. Gondolom mindenki érti, hogy mire gondolok. :)
2014. jún. 3. 14:43
7/20 anonim 

válasza:

4230 grammal, 60 centivel, 38as fejkormerettel szuletett a lanyom. Gatmetszesem volt, nem tudom hany oltes, de a szules utan 3-4 orval mar vigan uldogeltem az agy szelen (sot jobb is volt, mint fekudni).
8/20 anonim 

válasza:

Szia!
Hát ez fura lesz, mert mindössze 2950g-os babával hüvelyfal végigrepedt, viszont gátmetszés nem volt,és csak kisebb repedések lettek, amiktől vígan ücsörögtem már a szülés napján.
9/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló:
Hogyan bújt ki a babád? Nem volt előre tolva a mancsa a homlokához?
2014. jún. 3. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!