Otthon szülésre volna megoldás?
Az otthonszülés után régen legalábbis úgy volt, hogy mentőt kellett hívni még a szülés alatt, majd be a kórházba a baba is és az anyuka is.
Nekem is szörnyű volt a 2x 5 nap a fiaim miatt, de így utólag visszagondolva szarni rá.
Egyébként az anyuka hazamehet a kórházból saját felelősségére, de nem tudom, hogy ilyenkor a babát mennyire látják el a csecsemősök, vagy ezt hogyan lehet megoldani. Mindenesetre én nem tudtam hazajönni a babám nélkül.
És egy kis okítás, egyik orvos sem fog otthonszülést vállalni, mert az egész karrirjük tönkremehet egy csecsemőhalál miatt. Börtönbekerülhet stb.
Tudod, mint Geréb Ágnes.
És borzasztó felelőtlenség az otthonszülést választani.
Remélem minden rendben lesz a babával és Veled is!
Boldog Újévet!
én totál megértelek,hogy otthon akarsz szülni.Az unokatesóm mindhárom gyerekét a Geréb Ágnes hozta.segítette világra.Semmi komplikáció nem volt,de lehetett volna.őt is megtalálhatod a netten,biztos van elérhetősége,és tud neked segíteni,hogy kihez fordulj.
Én a szülőotthonokat szorgalmaznám,azokból kellene jó sok.
Viszont az orvosok nem szorgalmazzák,de nem csak azért mert veszélyes,hanem mert féltik a pénzük,mert akkor nem lenne rájuk semmi szükség.A szülésznő mindent megcsinál,össze is varrhatna,de nem engedik az orvosok,mert akkor nem kapnának pénzt.ezt egy szülésznőtől tudom.Sok sikert a kereséshez.
Kerestem Dodicát a hoxán, de nincs találat :(
Boldog Új Évet mindenkinek!
Persze varrogasson a szülésznő.
Egyik barátnőm is úgy járt, kórházban, hogy rosszul varrta össze a szülésznő, ki kellett szedni a varratokat, majd 3 doki csinálta újra.
Kellemes érzés lehetett. 3 hónappal szülés után még nem tudott ülni.
Miért nem jó a biztonságos fogadott doki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!