Kik tettek látogatást nálatok a kórházban töltött idő alatt, miután megszületett a pici?
Férjem és a négy nagyszülő jöttek be, a barátokat és távolabbi ismerősöket megkértem udvariasan, hogy ne jöjjenek be, mert nagyon nyomorultul éreztem magam (császár), nem akartam, hogy így lássanak.
Szomorú, hogy anyukád nem ment be hozzád és az unokájához, milyen alapjáraton a viszonyotok?
Kedves 21/22!
Anyukám azért nem tervezte, hogy bejön, mert van neki két pici gyereke, és úgy ítélte meg ebből kifolyólag, hogy nem lenne rá kapacitása, ideje.
Köszönöm a sok választ! Nem gondoltam, hogy ennyien válaszoltok :-)
Nagylány: anyum,keresztanyum,férjem,szülei,tesója és az unokatesója.Mamája csak azért nem mert nem birja a korházat.Ekkor mindennap borsós kaja volt amit utálok(meg frissen szülten elég gáz)Igy anyum hozott mindennap főtt kaját.
Kicsifiu: épp látogatási tilalom volt,igy anyum jött be 1szer,hozott vizet meg ennivalót,de ekkor jó kaják voltak,csak a vacsi volt kevés,igy arra hozott be ennivalót.Mivel hétvége volt,igy a büféből se tudtam kaját venni. Meg apuka egyszer jött be a nagylánnyal egy puszira.
Egyébként Imrében szültem,oda egyébként se jöhet be hozzátartozó a szobába..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!