Kik tettek látogatást nálatok a kórházban töltött idő alatt, miután megszületett a pici?
Szüleim, testvéreim, párom, legjobb barátnőm.
Párom rokonaival nem tartjuk a kapcsolatot.
Vajúdás alatt a haverjaim is bent voltak az apaváróban :D Szülésznő még viccelődött is, h ennek a babának jó sok apukája van :D
Viszont mikor haza mentem, akkor senki nem jött át nekem segíteni, néha a barátnőm, ha ráért... :(
Az én rokonságom 250km-re lakik... Az elsővel egy hetet voltam a kórházba és bejött anyum,apum,keranyám és a mamám...férjem rokonsága ugyan abba a városba lakik ahol a kórház van,bejött anyós 2szer,anyós élettársa egyszer és a sógorom felesége egyszer.
A második babánál is be akartak jönni a szüleim,de mondtam,hogy mivel úgy lett megbeszélve,hogy amikor haza jövünk a kórházból 3 nap múlva jön le anyum segíteni ezért mondtam,hogy majd amikor haza jövünk akkor jöjjenek. Hajnalba szültem és anyósnál volt addig a nagyobb,délelőtt jöttek a kórházhoz férjemnek átadni a gyereket és ha már ott voltak megnézték a babát és ennyit a látogatókról.
Azt sajnálom,hogy anyóstól mindig csak ennyi telt,noh de lesz ez még fordítva is.
én senkit se szerettem volna, hogy bejöjjön, mert ahol én szültem be se jöhet látogató az osztályra csak a lift előtti helyiségbe..úgy voltam vele pár nap és otthon mindenki jöhet nyugiba.
erre a kérésem ellenére csak bejött az egyik sógornőm annak gyerekei és anyósom..jó volt meg minden, de nem értem miért nem lehet ilyen esetekben az anyuka kívánságát tiszteletben tartani. van aki azt szereti ha mindenki ott van van aki meg azt ha majd az otthonában fogadhatja a látogatókat. nekem amúgy is elég hosszú nehéz szülésem volt, alig tudtam járni is az első napon.
anyukám ha akartam se tudott volna jönni mert messze lakunk egymástól és ő már idős, nem nagyon mozgóképes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!