Kik tettek látogatást nálatok a kórházban töltött idő alatt, miután megszületett a pici?
Figyelt kérdés
Nagyszülők, testvérek, sok rokon, vagy csak a szűk család? Azért érdekel, mert az én anyukámnak eszébe se jutott, hogy bejöjjön, ami elég rosszul esett, a párom anyuja még a szülésnél is bent akart volna lenni.2014. jún. 1. 11:48
11/24 anonim válasza:
A szüleink, nagymamám és a nővérem. Szülés után napokig rosszul voltam, úgy volt, a barátnőm bejön, de szóltam hogy mégse jöjjön.
12/24 anonim válasza:
Csak a szuk csalad, vagyis a ferjem, a nagyszulok, a noverem, a sogorom es az unokahugom.
13/24 anonim válasza:
Mindenki, de nem bántam mert addig is telt az idő. Viszont itthon az első héten békén hagyhattak volna, csak hármasban.
14/24 anonim válasza:
En nayon orultem, hogy sokan meglatogattak, jol esett. Egyagyas szobam volt, bejottek anyumek, anyosomek, az en testvereim, a ferjem testvere, nagyszuleim, es 3 baratnom, plusz a leendo keresztszulok, a ferjem pedig ott orvos, ahol szultem, igy volt par "protokoll" latogato. Csaszaros voltam, egy hetet voltunk bent, orultem mindenkinek.
15/24 anonim válasza:
Ja ien: itthon az elso hethez mi is ragaszkodtunk, akkor nem jott senki.
16/24 anonim válasza:
Nálunk anyukám nem jött be,mert csak busszal tudott volna jönni,menni, és sajnos az egészsége miatt nehéz lett volna neki, ráadásul itt csak monitoron keresztül láthatják a babát kb 15mp-re, azt is egy nap egyszer, du 5-kor, így csináltam képeket videót, és elküldtem neki a férjemmel, itthon meg meg tudott látogatni.Mindenki máshogy gondolkodik, van aki nem szereti a látogatókat, van aki igen, ez a helyzet a rokonokkal is, van aki szeret menni,van aki nem, anyukád lehet,hogy nem akart zavarni, vagy messze van a kórház stb... engem többször műtöttek, de mindig kértem,hogy ne látogassanak, elég ha a férjem bejön ha kell valami. Nem mindenki szereti ha kiszolgáltatott helyzetben látják.
17/24 anonim válasza:
Férjem, nagyszülők, és az én, illetve a férjem testvérei. Én kértem, hogy barátok, rokonok, kollégák inkább otthon látogassanak meg. Nem volt belőle sértődés, 4 napot voltam kórházban, első nap, amikor hazajöttünk, már fogadtam látogatókat, jöttek kb. 10-en, aztán minden nap volt itt valaki.
18/24 anonim válasza:
Én nagyon örültem mindenkinek,jól esett hogy ennyien bejöttek megnézni minket.
A szüleim-testvéreim,férjem szülei-testvérei,azok párjai,keresztszüleim,unokatesók,nagynénik,barátnők,főnököm és kollégák.Nekünk nagyon jólesett az érdeklődés! :)
19/24 anonim válasza:
Csak a szuleim, testvereim, es parom szulei voltak bent, illetve keresztanyu. Jonni akart volna 1-2 haver is, de mivel nagyon megviselt a szules, szinte elohalott voltam, a parom finoman kozolte h ne jojjenek. (Emberundorom is volt a szules utan....)
20/24 anonim válasza:
Jujj, de jó, hogy nélatok bemehetnek. Nálunk (nem Magyarország) nem mehetnek be a kórházba. CSak az apukáknak mutatják meg a babákat. A babákat kihozzák a folyosóra, ott megmutatjáék apukának és ennyi. (és apás szülés sincs, vagyis van, de azt vagy jócskán meg kell fizetni vagy előtte kenetvételt kell végezni az apán és csomó pparít leintézni hozzá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!