Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Most tényleg én csináltam meg...

Most tényleg én csináltam meg mindent hamar, vagy miért néznek rám furcsa szemmel?

Figyelt kérdés
36. hetet töltöm, hétvégi bevásárlásnál megvettük a hiányzó dolgokat, pelenkát, ma összepakoltam a teljes kórházi pakkot, tegnap megágyaztuk a kiságyat is. Aki látja vagy hallja hüledezik, hogy minek ilyen korán. 2. baba, a méhszájam hetek óta nyitva, a baba nagy a doki szerint hamarabb jön. Persze, jöhet később is, de most ezen tényleg ki kell akadni? Én hamarkodom el a dolgokat?
2014. máj. 26. 14:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jól csináltad, ilyenkor bármikor jöhet a baba.Most még könnyebb is volt megcsinálnod mint később.Ne foglalkozz másokkal, örülj neki hogy nincs több dolgod a baba fogadásával.
2014. máj. 26. 14:14
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem hamarkodod el, bár a kiságy megágyazása ráér, mire hazajöttök a kórházból.. Nekem 37+4 napra jött a kisfiam, nekem is megvolt szerencsére minden. Nagyon jó érzés volt, hogy nem kellett kapkodni, és én rendezhettem el mindent, ahogy szerettem volna.. Ne hallgass másokra! Jó egészséget kívánok!
2014. máj. 26. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jól csináltad, ne foglalkozz mások véleményével! Koncentrál csak és kizárólag magatokra! :)
2014. máj. 26. 14:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Első babámat várom, és nekem meg mindenki épp azt mondta, hogy a 36. hét körülre lehetőleg legyen meg minden, és készítsem össze a pakkomat.

35hkm

2014. máj. 26. 14:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából különösebben nem érdekel a dolog, csak elgondolkodtam, hogy én vagyok hibás, hogy hamar elkészülök, vagy mások hiszik, hogy a baba bent marad akármeddig? :) Az ágyat azért csináltam meg, mert így nem lesz gond, hogy nem tetszik. Le van takarva pléddel, por nem éri :)
2014. máj. 26. 14:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is kb. 36 hetes lehettem, amikor már elkészítettem mindent, kiságyat, babaholmikat, kórházi csomagot. Méhszájam már nekem is nyitva volt egy ujjnyira és úgy éreztem, meg a doki mondta, hogy nem várja ki a 40 hetet. Végül 38+6 hetesen indult a szülésem spontán.

Sok egészséget a babónak, és tudod az ilyen hüledezők, beszólogatósok ellen a "lesz*rom tabletta" tök jó.:D

2014. máj. 26. 14:35
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Na, akkor én teljesen hülye vagyok. Áprilisban született a lányom, februárban minden készen volt. 2x mostam ki az ágyneműjét szülésig, de akkor is be volt ágyazva. Most várjuk a második babát, még kifestve sincs, pedig már 28 hetes vagyok. Lehet, hogy ez a babó a babakocsijában nő fel (azt már megvettük), mert a férjem szerint mindenre ráérünk még.
2014. máj. 26. 14:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

dehogy hamarkodod el :) legalább ha menni kell, majd nem fogtok kétségbeesetten kapkodni.

én már a 34. héten kész voltam mindennel :D

37+5re szültem.

2014. máj. 26. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hamarkodtad el a bepakolást és a felkészülést. Minden legyen meg, ha indulni kell. De a kiságy beágyazását én sem értem, ha még hetek is hátra lehetnek, úgyis ki kell újra mosnod, újra felhúzni...de ez részletkérdés, nyilván nem kell kiakadni.
2014. máj. 26. 18:35
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban újra mosni és felhúzni, le van takarva, ha meg lesz a lakója levesszük a takarót és kész :)
2014. máj. 26. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!