Most tényleg én csináltam meg mindent hamar, vagy miért néznek rám furcsa szemmel?
Figyelt kérdés
36. hetet töltöm, hétvégi bevásárlásnál megvettük a hiányzó dolgokat, pelenkát, ma összepakoltam a teljes kórházi pakkot, tegnap megágyaztuk a kiságyat is. Aki látja vagy hallja hüledezik, hogy minek ilyen korán. 2. baba, a méhszájam hetek óta nyitva, a baba nagy a doki szerint hamarabb jön. Persze, jöhet később is, de most ezen tényleg ki kell akadni? Én hamarkodom el a dolgokat?2014. máj. 26. 14:04
1/11 anonim válasza:
Teljesen jól csináltad, ilyenkor bármikor jöhet a baba.Most még könnyebb is volt megcsinálnod mint később.Ne foglalkozz másokkal, örülj neki hogy nincs több dolgod a baba fogadásával.
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem hamarkodod el, bár a kiságy megágyazása ráér, mire hazajöttök a kórházból.. Nekem 37+4 napra jött a kisfiam, nekem is megvolt szerencsére minden. Nagyon jó érzés volt, hogy nem kellett kapkodni, és én rendezhettem el mindent, ahogy szerettem volna.. Ne hallgass másokra! Jó egészséget kívánok!
3/11 anonim válasza:
Jól csináltad, ne foglalkozz mások véleményével! Koncentrál csak és kizárólag magatokra! :)
4/11 anonim válasza:
Első babámat várom, és nekem meg mindenki épp azt mondta, hogy a 36. hét körülre lehetőleg legyen meg minden, és készítsem össze a pakkomat.
35hkm
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Igazából különösebben nem érdekel a dolog, csak elgondolkodtam, hogy én vagyok hibás, hogy hamar elkészülök, vagy mások hiszik, hogy a baba bent marad akármeddig? :) Az ágyat azért csináltam meg, mert így nem lesz gond, hogy nem tetszik. Le van takarva pléddel, por nem éri :)
2014. máj. 26. 14:31
6/11 anonim válasza:
Én is kb. 36 hetes lehettem, amikor már elkészítettem mindent, kiságyat, babaholmikat, kórházi csomagot. Méhszájam már nekem is nyitva volt egy ujjnyira és úgy éreztem, meg a doki mondta, hogy nem várja ki a 40 hetet. Végül 38+6 hetesen indult a szülésem spontán.
Sok egészséget a babónak, és tudod az ilyen hüledezők, beszólogatósok ellen a "lesz*rom tabletta" tök jó.:D
7/11 anonim válasza:
Na, akkor én teljesen hülye vagyok. Áprilisban született a lányom, februárban minden készen volt. 2x mostam ki az ágyneműjét szülésig, de akkor is be volt ágyazva. Most várjuk a második babát, még kifestve sincs, pedig már 28 hetes vagyok. Lehet, hogy ez a babó a babakocsijában nő fel (azt már megvettük), mert a férjem szerint mindenre ráérünk még.
8/11 anonim válasza:
dehogy hamarkodod el :) legalább ha menni kell, majd nem fogtok kétségbeesetten kapkodni.
én már a 34. héten kész voltam mindennel :D
37+5re szültem.
9/11 anonim válasza:
Nem hamarkodtad el a bepakolást és a felkészülést. Minden legyen meg, ha indulni kell. De a kiságy beágyazását én sem értem, ha még hetek is hátra lehetnek, úgyis ki kell újra mosnod, újra felhúzni...de ez részletkérdés, nyilván nem kell kiakadni.
10/11 A kérdező kommentje:
Nem áll szándékomban újra mosni és felhúzni, le van takarva, ha meg lesz a lakója levesszük a takarót és kész :)
2014. máj. 26. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!