Ha a terhesseg alatt nem lettem csikos akkor szules utan meg lehetek vagy mar nem? Annyira felek hogy csikos lesz a hasam!
Figyelt kérdés
a hasleszoritot erdemes hasznalni szules utan?2009. dec. 29. 20:12
11/13 anonim válasza:
Nekem a szülés előtti 1 hétben lett csíkos a hasam, de ezen nem is csodálkozom, mert ikrekkel voltam terhes. Nővéremnek szülés közben keletkeztek, szóval ha szülés után nem látsz magadon egyet sem, akkor megúsztad. Hasleszorítót pedig érdemes hordani.
12/13 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem sajnos nagyon csúnyán csíkos lett a hasam és még meg sem szültem!Érdekelne,hogy ez nem is fog elmúlni?
13/13 anonim válasza:
Szia!Én 25 kg-ot hiztam,de nem lett csikos a hasam.2 hete szültem.1 hete vettem észre,hogy csikosodik.használom a hasszoritó bugyit.remélem nam lesz nagyon gázos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!