Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha a terhesseg alatt nem...

Ha a terhesseg alatt nem lettem csikos akkor szules utan meg lehetek vagy mar nem? Annyira felek hogy csikos lesz a hasam!

Figyelt kérdés
a hasleszoritot erdemes hasznalni szules utan?
2009. dec. 29. 20:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés előtti 1 hétben lett csíkos a hasam, de ezen nem is csodálkozom, mert ikrekkel voltam terhes. Nővéremnek szülés közben keletkeztek, szóval ha szülés után nem látsz magadon egyet sem, akkor megúsztad. Hasleszorítót pedig érdemes hordani.
2009. dec. 31. 12:12
 12/13 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem sajnos nagyon csúnyán csíkos lett a hasam és még meg sem szültem!Érdekelne,hogy ez nem is fog elmúlni?

2010. jan. 1. 12:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Szia!Én 25 kg-ot hiztam,de nem lett csikos a hasam.2 hete szültem.1 hete vettem észre,hogy csikosodik.használom a hasszoritó bugyit.remélem nam lesz nagyon gázos.
2010. jan. 1. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!