Ha a terhesseg alatt nem lettem csikos akkor szules utan meg lehetek vagy mar nem? Annyira felek hogy csikos lesz a hasam!
ha terhesség alatt ill.szülés közben nem lett csíkos akkor már nem lesz az.
a hasleszoritó szerintem is jó mondjuk nekem a hasam nem volt nagy egyik szülésem után se, mert a hasizmom vhogy kellően erős, tehát nem maradtam pocis egyik babám után se, de a bőrömön viszont semmit se segített a hasszoritó, eszméletlen csúnya ahogy meg van kicsit nyúlva és tiszta csik az egész :(((
Én sem csíkozódtam, csak kentem magam, mikor eszembe jutott, meg mikor nagyon száraz volt a bőr a pocimon. Aztán mikor már nem láttam semmit a nagy hasimtól el is felejtettem nézegetni.
Már itthon voltunk szülés után pár nappal, amikor eszembe jutott, hogy megnézzem, lettek e végül csíkjaim. Szerencsére nem. (ugyanígy voltam a mérleggel is: pár nap eltelt, mire eszembe jutott ráállni, hogy mennyi ment le, mennyi vagyok)
Hasleszorítót én is terveztve, de eltérőek voltak a vélemények, így nem adtam ki rá 4-5000 Ft-ot, gondoltam majd szülés után megveszem a jó méretet, ha kell. Azóta is veszem. :o) A hasim kb. akkora, mint 15 hetesen, de kb. ekkora is volt a babó előtt is... majd tornával rendbehozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!