Éjszakai forgolódás és felülés okozhat bajt terhesség alatt, mert az is izmot fejt ki volt már vetélésem most is kb 3hetes lehetek 16án vár a doki?
nem hiszem:)) azért ez nem olyan nagy torna!!
nyugi semmi baja nem lesz...
én mióta nagyobb hasam van állandóan forgolódom keresem a kényelmes poziciót:))) semmi bajunk!
23 ht km
Ne kombinálj ilyeneket, ha bajt okozna ilyen, nem lenne gyerek a földön.
Ha így parázol, az okozhat gondot, mi lesz, amíg meg nem születik? Meg mi az, hogy izmot fejt ki?
Én terhes vagyok, egész nap cipelem a 13 kilós lányom, és semmi bajom.
Kedves kérdező! Én nem az utolsó válaszoló vagyok, de neki van igaza! A terhességet az utolsó menstruáció első napjától kell számolni!
Ez tényleg csak formaság, csak azért írom, hogy tudd, mert a doki is így fogja számolni.
Tehát mindjárt 5 hetes terhes vagy!
Gratulálok!
Kedves Utolsó!
Azt tudom, hogy az első naptól kell számolni és hogy a doki aóis onnan fogja,de akkor is csak 3 hetes lehetek, mert a pé csak a mensi után kb 2 héttel van.Olvastam ha a doki 6hetesnek titulál akkor valójában csak 4 hetes a kismama.Tehát így is lekell vennem 2 hetet.Akinek írtam az ez előtti kommentet annál az 1 hét mulva kell megjönni-t nem értettem mivel a megjövés idején már túl menetm.Azért köszi :-)
Jó akkor termminus vége nem 40 , hanem 38 hetesen van.
Igy megfelel.
megtaláltam egy hasonló hozzászólást,tehát 5 hetes leszek de valójában csak 3még
"úgy van, hogy ha 6 hetes terhes vagy, akkor a baba csak 4 hetes. és ez végig így van, a baba mindig 2 héttel "le lesz maradva"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!