Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Közeledik az idő és én egyre...

Közeledik az idő és én egyre jobban félek! Hogyan uraljam? Pedig már szültem.

Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, a doki szerint hamarabb jön a baba (nagy is és nyitva is vagyok). Ahogy telnek a napok, egyre jobban félek. Egyedül vagyok a 3.5 évesemmel, a párom kamionozik. Mi van, ha senki nem lesz amikor kellene? Ha éjszaka indul be a szülés? Nem akarok korán kórházba menni, de honnan tudom mikor kell? Mi lesz a kisfiammal? Egy csomó kérdés és félelem van bennem, aminek nem kellene, mert az első fiamnál semmi nem volt, úgy voltam vele majd kijön valahogy. Nem volt egyszerű, de nem gondolok rá rossz emlékkel. Most viszont már annyira ezen stresszelek, hogy ezzel álmodom. Álmomban gyors és könnyű szülésem van.
2014. máj. 22. 22:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha érzed, hogy indul a szülés, azonnal hívj mentőt, a gyereket pedig beszéld meg esetleg egy szomszéddal, hogy addig el lehet e nála, ha éjszaka indul. Utána esetleg barátokhoz vinni, vagy ilyesmi, míg haza nem mész.
2014. máj. 25. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!