Közeledik az idő és én egyre jobban félek! Hogyan
uraljam? Pedig már szültem.
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok, a doki szerint hamarabb jön a baba (nagy is és nyitva is vagyok). Ahogy telnek a napok, egyre jobban félek. Egyedül vagyok a 3.5 évesemmel, a párom kamionozik. Mi van, ha senki nem lesz amikor kellene? Ha éjszaka indul be a szülés? Nem akarok korán kórházba menni, de honnan tudom mikor kell? Mi lesz a kisfiammal? Egy csomó kérdés és félelem van bennem, aminek nem kellene, mert az első fiamnál semmi nem volt, úgy voltam vele majd kijön valahogy. Nem volt egyszerű, de nem gondolok rá rossz emlékkel. Most viszont már annyira ezen stresszelek, hogy ezzel álmodom. Álmomban gyors és könnyű szülésem van.
Miért vagy egyedül? Nincsenek szüleid, testvéred, családtagjaid, barátaid, bárki, akit hívhatsz, ha érzed, hogy be kellene menni a kórházba? Valakit csak meg tudsz kérni, hogy vigyázzon a kisfiadra addig!
2014. máj. 22. 22:12
2/11 anonim válasza:
Azért aggódsz, mert félsz, hogy hamarabb jön, hogy egyedül leszel, nem lesz ott a párod? Az elsőnél nem volt ott a fiad, akit valahova tenni kellett addig, míg szültél. De csak van valaki, akit fel tudsz hívni. Én külföldön lakok, már van egy lánykánk, és elgondolkodtam már, hogy mi lesz, ha majd jön a kistesó, hova rakjuk, amíg szülök. De vannak itt más magyarok, meg lehet velük beszélni, én is ilyen helyzetben megértő lennék. Lenne itt valaki ismerős terhes, éjfélkor ugranék segíteni.
Szomszédasszonnyal nem lehet megbeszélni, ha más nem?
2014. máj. 22. 22:15
3/11 A kérdező kommentje:
Csak anyukám van aki messze lakik és hallás problémás, attól tartok nem hallja meg ha hívom. Barátnőm 1 van, aki vagy itthon van vagy sem.
2014. máj. 22. 22:15
4/11 A kérdező kommentje:
Magától az egésztől félek és attól, hogy nem lesz aki hirtelen segítsen.
2014. máj. 22. 22:16
5/11 anonim válasza:
Ezt már egyszer feltetted itt!!Nyugi majd alakul magától!!kitartàs!
2014. máj. 22. 22:31
6/11 anonim válasza:
Hasonló helyzetben voltam, mint te. Annyiból volt jobb, hogy azért a családom elérhető közelségben volt, és ha nagyon hirtelen kellett volna menni, akkor a szomszédoknak is szólhattam volna, hogy náluk legyen a kisfiam, amíg ide nem ér valaki a családból. Szerencsére nem így történt, előző este beindult a dolog, fájásaim voltak, de kihúztam velük reggelik,akkor el tudtam rendezni mindent kényelmesen, így nyugodtan szülhettem, jó helyen volt a kisfiam. Nálad is így lesz, hidd el, csak ne idegeskedj!
2014. máj. 22. 22:51
7/11 porcukormókus válasza:
Nincs olyan szomszedod, akit felhivhatnal h vigyazzon a kisfiadra, ha menni kell? Aztan ha anyukad megerkezik, akkor levaltja.
Mi ugyanezt csinaltuk, amikor a szomszedunknal kesoeste megindult a szules.
Anyukad messze lakik?
2014. máj. 22. 23:51
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Elég sok kérdést írok ki, de ezzel kapcsolatban még nem tettem fel. Szomszédra nem lehet számítani, egyre lehetne de ő meg 80 feletti, nem egészen üzemképes már sajnos.
2014. máj. 23. 07:33
9/11 anonim válasza:
És akkor hol lesz a gyerek 3-4 napig? Vagy apuka haza tud jönni bármikor?
Ha esetleg bepánikolsz ha beindul a szülés, itt mindig van valaki aki segít.
2014. máj. 23. 07:45
10/11 anonim válasza:
Nem tud anyukád addig odamenni hozzátok? Pár hétig? Akkor nyugottabb lehetnél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!