Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nem fogadott orvosnál szültem,...

Nem fogadott orvosnál szültem, de kérte hogy menjek vissza. Ti visszamennétek?

Figyelt kérdés
Sztk-ban jártam terhes gondozásra nem kértem fogadott orvost, ellenben a korházban ügyeletesnél szültem -előző gyerekemnél is igy volt, de ő nem rendelt vissza a 6hetes kontrollra akkor elég volt az sztkba menni. ti visszamennétek?
2014. máj. 20. 12:30
 1/8 anonim ***** válasza:
magánba rendelt 6 hetes kontrollra? oda nem vagy köteles elmenni, de sztk rendelésre mindenképp menj vissza. Mondjuk én ragaszkodnéék hozzá hogy az ellenörizzen akinél szültem aki varrt (ha kellett stb). Meg én nem birom a fél perces felületes sztk vizsgálatokat de nme vagyunk egyformák. Számomra az sztk rndelés maximum rákszürés levételéhez megfelelő. De nem is vagyok egy nögyógyászatilag/endokrinológiailag probléma mentes sajnos :-(
2014. máj. 20. 12:33
 2/8 A kérdező kommentje:

sztk-ban igen magán volt az egész. előző terhességemnél is tök korrekt volt a doki. engem mindig alaposan megvizsgált felkészitett a vizsgálatokra, meg időpontot is hamar kaptam nála és ha a gyerekkel mentem akkor is előrébb hozott.

nem tudom mi ez a kórházi cucc hogy oda mondta a doki hogy menjek vissza.

2014. máj. 20. 12:35
 3/8 A kérdező kommentje:
kórházinál meg azt mondta a doki hogy magán rendelésre menjek majd vissza hozzá.
2014. máj. 20. 12:36
 4/8 A kérdező kommentje:
zárójelentésen az van hogy a kezelőorvosánál jelenjen meg. nah hát nekem a kórházi csak egy ügyeletes volt.
2014. máj. 20. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
nem vagy köteles elmenni, persze hogy ezt mondta mert neki az pénz. tedoglod hova mész.
2014. máj. 20. 12:39
 6/8 A kérdező kommentje:
gondolom tőlem is várna még valamit...
2014. máj. 20. 12:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Ááá nem mennék! Visszamennék az sztk-ba.
2014. máj. 20. 14:38
 8/8 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm.
2014. máj. 20. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!