Hogyan lehet kibírni a szülést? Ott tényleg az ember nem a fájdalommal van elfoglalva, hanem azzal, hogy a picire gondol? Kinek mi adott erőt, amikor már úgy érezte nem bírja?
Az injekciótól kicsit félnék, mert nem szeretném, hogy
utána hátfájásaim legyenek.Szerintetek?
Fájás alatt gondolkodni sem tudtam.Csukott szemmel mély levegők,ennyi volt a tudományom.Annyi,hogy figyeltem,hogy minél nagyobb terpeszben legyen a lábam,mert a doki szerint akkor gyorsabban tágulok.Nem akartam,hogy sokat szenvedjen a babó. Aztán kitolásnál próbáltam nagyon nyomni,hogy minél előbb kibújjon,ne essen baja a picinek.
Amúgy eléggé elvoltam foglalva a fájdalommal,mert az oxis fájdalom borzasztó,de mégjobban fáj,hogy nagyon sokszor tágítottak kézzel.Mást nem tehetsz,csak kibírod! Egyébként az idő gyorsan megy vajúdás alatt.Egyértelmű,hogy a baba adott erőt ,ez alap,de az,.hogy a férjem ott volt velünk,na az hatalmas erőt és megnyugvást adott,mert sokaat segített!Én amúgy nem kaptam injekciót gerincbe,pedig kértem már a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!