Hogy jobb szülni? Természetesen vagy császárral?
Figyelt kérdés
Leginkább tapasztalatokra lennék kíváncsi!2008. júl. 29. 07:36
1/5 anonim válasza:
szia!
nekem a természetes szülésről van tapasztalatom. 10 órát vajudtam,közben naon fájt,de nem kértem fájdalomcsillapitást, naon szétment a szeméremcsontom is..(ez alkati adottságom miatt)de ha ujra kellene szülnöm,akkor is természetesen szeretnék...semmihez nem hasonlitható az a fájdalom amit átélsz,de lehet neked semmi fájásod nem lesz,nem egy példa van rá,sose tudhatod,mig meg nem történik,de császárnál utána tutti kinlodni fogsz, szobatársaim ugy szültek és láttam milyen fájdalmat okozott nekik...
2/5 anonim válasza:
Édesanyámnak és a barátnőmnek is megdatott, hogy mindkét szülést átélhették. Mindketten a természetesre szavaznak.
3/5 anonim válasza:
Én császárral szültem,sajnos.
Az utána lévő napokat és a lelki vívódást nem kívánom senkinek.
4/5 anonim válasza:
Én 2x szültem természetesen, és nem cserélnék egy császárossal sem!!Pedig nem egy leányálom, de ami a szülés után jön(szopi,büfi,altatás, éjjeli ébrenlét, nevelés, fegyelmezés....)az sokkal keményebb!! Remélem ez vígasztal...
5/5 anonim válasza:
Én természetes uton szültem 8 órát vajúdtam nem volt egy leányálom,de megérte!A húgom 3 hete szült császárral,nagyon szenvedett az első pár napban,de miost már sokkal jobban van!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!