Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 20-60 másodpercre...

Szülés után 20-60 másodpercre sírt fel a pici ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Mi az a vizsgálat amin kiderul?

3 napos a kicsi

2014. máj. 16. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nuroterápiát a lehető legkorábban meg kell kezdeni, így azzal sokat nem lehet várni a vizsgálattal. (3 hónapos kor előtt)
2014. máj. 17. 06:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Igaz, nagyon régi történet, de ÉN 4es vagy 5ös apgárral születtem. Fel se sírtam, lekékültem stb...

Jelenleg 24 éves vagyok, diplomám van, makk egészséges vagyok, 125ös IQ-val.

Azt hiszem, h nem lett bajom a születésem körüli bonyodalmak ellenére :)

2014. máj. 17. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem sírt fel, csak jól körbenézett, 10/10-est kapott!
2014. máj. 17. 17:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan szívták belőle a folyadékot akkor azért nem sírt mert nem tudott a csőtől.Legalábbis nekem ezt mondták a szülőszobán a lányomnál.
2014. máj. 17. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Na, kiderült az apgar?
2014. máj. 17. 20:43
 16/17 anonim ***** válasza:

még nem feltétlenül lesz problémája emiatt. rám pl. azt mondták, hogy oxigénhiányos vagyok (alig volt szívhangom) de mikor megszülettem, rózsaszín voltam és minden stimmelt kivéve a sírást (én sem sírtam, ezért 9 pontot kaptam a 10 helyett). és nem lett igaz az a sok minden, amit mondtak, hogy majd agyi károsodásom lesz stb.

gyakorlaton én is láttam újszülötteket, akik kaptak oxigént, illetve le kellett szívni a váladékot, de nem lett belőle problémájuk.

2014. máj. 17. 20:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Normál szülésnél (hüvelyi) 9/10 apgarnál nem létezik jobb, mert kicsit biztos, hogy lila lesz, vagy kicsit fáradtabb stb. Az, hogy szívni kellett, hát ez van megesik ez másokkal is az én fiammal is, de semmi baja nem lett. Szülés közben leesett a szívverés is 10-re aztán kaptam oxigént és visszajött a baba szívverése is. Amikor kibújt, nyitott szemmel csak pislogott a világba, de nem nem akart lélegezni, csak miután kicsit megrázogatták. Makk egészséges okos kisfiú. Semmi baja nem lesz a gyermeketeknek, egy teljesen átlagos kicsit komplikáltabb szülés volt, de ennél semmi több nem történt. Nem ettől lesz sérült a gyermeketek. Az a "veszélyes" és jelzem abból is csak iszonyat kis mennyiség lesz valóban önálló életvitel vezetésre képtelen ember akik 24-27 hétre születnek, kis súllyal, éretlen tüdővel, késői PIC ellátással, születés utáni fertőzéssel, szülés közbeni agyvérzéssel. Ne aggódj élvezd, hogy édes apa vagy végre, nincs annak a gyereknek semmi baja.
2014. máj. 18. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!