Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után 20-60 másodpercre...

Szülés után 20-60 másodpercre sírt fel a pici ebből lehet baj?

Figyelt kérdés

Mi az a vizsgálat amin kiderul?

3 napos a kicsi

2014. máj. 16. 18:39
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mennyi az Apgar eredménye?
2014. máj. 16. 19:06
 2/17 anonim ***** válasza:
Úgy érted nem is vett levegőt vagy csak nem sírt? Nem mindegy! Vannak babák akik nem sírnak. Az enyém nem vett levegőt és maszkkal kellett lélegeztetni, 7/9 volt az apgarja. A tiédnek mennyi? Egyébként az enyémnek semmi baja, 5 hónapos. A doki szerint sok baba annyira elfárad, h nem vesz levegőt egy ideig, ill nem sír. Én is végig kérdeztem minden dokit a kórházban, h lehet-e ettől baja, de mindenki azt mondta, h nem.
2014. máj. 16. 19:16
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem semmi baja nem lesz. Apgar rendben legyen és enyni, ha csak ennyi probléma volt semmi baja nem lesz. Neurológiára, Margit kórház fejlődés neurológiai osztályára ellehet vinni ha nagyon akarod.
2014. máj. 16. 19:31
 4/17 anonim ***** válasza:
Az én kislányom egyáltalán nem sírt fel, de lélegzett. E miatt kevesebb lett az Apgar, de semmi baja. Még akkor sem sírt amikor lemosdatták.
2014. máj. 16. 19:47
 5/17 A kérdező kommentje:

Most gépről irok aggódó apa ként

Túlhordott volt belekakilt a magzatvízbe sárga volt az első fél nap és nagyon sok viz volt a tüdejébe amit szívtak mikor már kintvolt a feje

amikor kivették és szivták neki rendessen utána egy pillanyatni felsirás volt

nem tudom amiről beszéltek mennyi neki de a fenti korházat meglátogatom vele

2014. máj. 16. 21:23
 6/17 anonim ***** válasza:
A zarojelentesen rajta van mennyi az apgarja, nezd meg! Ha 7 folotti akkor nyugi! Az en lanyomat is ketszer vittek el leszivni, nincs semmi baja. Sok babanal meconiumos a magzatviz es rendben vannak.
2014. máj. 16. 21:33
 7/17 A kérdező kommentje:
akkor holnap kiderül
2014. máj. 16. 21:52
 8/17 anonim ***** válasza:
Az én kisfiamnak nem jött ki a tüdejéből a folyadék. Az apgar 4/6/9 lett. Neki olyan 10 percébe került,h magától,egyedül tudjon levegőt venni. Hála az égnek makk egészséges,okos,imádnivaló 2 éves. Nekünk járni kellett vissza ellenőrzésre. A dokink szerint piszok nagy szerencsénk volt. Én magamtól hordtam dévényi tornára,biztos,ami biztos alapon.
2014. máj. 17. 00:07
 9/17 anonim ***** válasza:

Azért aki azt írja,hogy tuti nem lesz baj, az kicsit erősen "optimista"! Inkább úgy írnám,hogy nagy az esély,hogy semmi gond nem lesz.

Nálunk viszont lett! Biztos volt egy átmeneti oxigénhiánya, mert hipotón lett, egy évig Dévényeztünk. Most már minden rendben vele, két és féléves!

Nyilván nem biztos,hogy nálatok lesz valami kis maradvány, de esély van rá! Otthon is figyelgessétek!

2014. máj. 17. 05:38
 10/17 anonim ***** válasza:
Úgy írtam, hogy ha csak ennyi a baj akkor nem lesz baj. Azt utólag írta, hogy túlhordott, tüdejében víz volt, belekakilt a vízbe stb. És én is jeleztem, hogy ha az apgar nem alacsony akkor nem lesz baja. És egyébként is, nem vagyok orvos, mért riogassam már előre a szülőket, ha baj van akkor azt majd személyesen egy szakember elmondja nekik, érthetően, világosa, kisbabaára szabottan. Hogy ilyen előzmények voltak, én javaslom a Margit kórház fejlődés neurológiai osztályát, ahol a Katona módszerrel (ugyan olyan elismert mint a Dévény, de nem csak mozgást ha nem minden érzékszervet fejlesztő eljárás) ott meg vizsgálják (több napot vesz igénybe) és utána elmondják indokolt e számára a neuroterápia. (otthoni gyakorlatok) Ott kapott vizsgálati eredményekkel, (ha csak apró problémákat találtak) akkor pedig menjetek tovább egy Dévényeshez.
2014. máj. 17. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!