Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után (császár) mikor...

Szülés után (császár) mikor jött meg nektek elsőnek?

Figyelt kérdés

Voltam a 6 hetes kontrollon, ahol a doki nagy nehezen levette a méhnyakrákhoz a kenetet. Megfelelő az eredmény, nincs semmi gond.

Írt fel fogamzásgátlót (yasminelle), mivel egyáltalán nem szoptatok. Szülés óta tápszeres a lányom.

3,5 hónapos a lányom, de semmi jele, hogy megjöjjön. A doki azt mondta a 6 hete kontroll után, hogy 1 hónapon belül biztos, hogy megfog jönni.

Valamint, hogy a f.gátlót csak akkor kezdjem el szedni.

A nagyobbik lányomnál már nem emlékszem, hogy mikor jött meg elsőnek. Ő is császárral született és neki 3,5 hónapos koráig fejtem a tejet, mert ő kezdettől nem akart szopni, elutasította a mellem.

2014. máj. 16. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem császár után 6 hétre meg is jött, de pl. sógornőmnek csak 9 hónap után.

Teljesen változó.

2014. máj. 16. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem császár után 3,5 hónap után jött meh. Két hónapig fejtem neki, de nagyrészt tápszeres a lányom.
2014. máj. 16. 13:32
 3/9 anonim ***** válasza:
Óvszert használnek a helyedben, az nagyon változó hogy hány hónapra jön meg először.
2014. máj. 16. 13:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Használunk más védekező eszközt. Nem a védekezés miatt kérdezem, hanem amiatt, mert a dokim 100%-ra állította, hogy meg kell jönnie 1 hónap múlva.

Rá is kérdeztem, hogy ezt miből gondolja, erre közölte, hogy szoptatás után (ami nálam ugye nem volt alapból) 1 hónap után kell megjönnie a havinak. Mivel én már a 6. héten tartottam és nem volt meg, így ezért mondta, hogy 1 hónapot még várjak.

Próbáltam telefonon elérni az elmúlt pár hétben, de hol ki volt kapcsolva, hol szabadságon volt.

Azt mondta még, hogy ha nem jön meg, akkor az bajt jelenthet. Oké, hogy nem érzem magam rosszul, stb.. de azért félek, hogy van valami odabent, aminek nem kéne lennie.

2014. máj. 16. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első után 7 hónap telt el, pedig én még szoptattam is akkor.

Most, a második után 5,5 hónappal, pedig most is szoptatok még.

2014. máj. 16. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
A császár után 8 hónappal jött meg. A kisfiam még javában szopizott.
2014. máj. 16. 14:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Miután elmúlt a gyermekágyi vérzésem, pár héten belül meg is jött és onnantól minden hónapban. (pedig fejtem).
2014. máj. 16. 14:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért mondta ezt, lehet, hogy más körülmények is fennállnak nálad és a te esetedben biztosan meg lehet mondani, az én barátnőimnek mind máskor jött meg, lettek is teherbeesések emiatt, mert peteérés volt, menstruáció még nem. Hát ha ezt mondta és nagyon aggódsz, akkor beszélj vele, mondjuk nekem és senkinek se mondtak a környezetemben ilyen konkrét időpontot erre. Amúgy ha valami baj lenne azt meg tudná nézni UH-val is.
2014. máj. 16. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:

Csaszar volt, 9 hos a baba, szopizik meg es meg nem jott meg.

Elso baba sima szules, szopott, 15 hos koraban jott meg.

2014. máj. 16. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!