Szülés után (császár) mikor jött meg nektek elsőnek?
Voltam a 6 hetes kontrollon, ahol a doki nagy nehezen levette a méhnyakrákhoz a kenetet. Megfelelő az eredmény, nincs semmi gond.
Írt fel fogamzásgátlót (yasminelle), mivel egyáltalán nem szoptatok. Szülés óta tápszeres a lányom.
3,5 hónapos a lányom, de semmi jele, hogy megjöjjön. A doki azt mondta a 6 hete kontroll után, hogy 1 hónapon belül biztos, hogy megfog jönni.
Valamint, hogy a f.gátlót csak akkor kezdjem el szedni.
A nagyobbik lányomnál már nem emlékszem, hogy mikor jött meg elsőnek. Ő is császárral született és neki 3,5 hónapos koráig fejtem a tejet, mert ő kezdettől nem akart szopni, elutasította a mellem.
Nekem császár után 6 hétre meg is jött, de pl. sógornőmnek csak 9 hónap után.
Teljesen változó.
Használunk más védekező eszközt. Nem a védekezés miatt kérdezem, hanem amiatt, mert a dokim 100%-ra állította, hogy meg kell jönnie 1 hónap múlva.
Rá is kérdeztem, hogy ezt miből gondolja, erre közölte, hogy szoptatás után (ami nálam ugye nem volt alapból) 1 hónap után kell megjönnie a havinak. Mivel én már a 6. héten tartottam és nem volt meg, így ezért mondta, hogy 1 hónapot még várjak.
Próbáltam telefonon elérni az elmúlt pár hétben, de hol ki volt kapcsolva, hol szabadságon volt.
Azt mondta még, hogy ha nem jön meg, akkor az bajt jelenthet. Oké, hogy nem érzem magam rosszul, stb.. de azért félek, hogy van valami odabent, aminek nem kéne lennie.
Nekem az első után 7 hónap telt el, pedig én még szoptattam is akkor.
Most, a második után 5,5 hónappal, pedig most is szoptatok még.
Csaszar volt, 9 hos a baba, szopizik meg es meg nem jott meg.
Elso baba sima szules, szopott, 15 hos koraban jott meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!