Ha én területileg a szekszárdi kórházhoz tartozom, de nem ott, hanem Pécsen szeretnék szülni, megoldható?
El kell,h keserítselek,de sajos kicsiny hazánk szülészetei nincsenek felkészülve a fogadott orvos nélküli extra kérésekre.(pl alternatív szoba)
A pécsi szülés igen egyszerű:amikor tutira beindult a dolog egyszerűen a pécsi kh-ba mész,és megmondod,h szerinted megindult a szülés és itt voltál a kh-tól nem messze stb.Nem fognak elküldeni(talán).
Attól,h jobban néz ki,még nem biztos,h jobb is.Én pl mindenképpen a szt jánosban akartam szülni,de nekem sem volt fogadott orvosom.(váchoz tartozom)Aztán vác lett belőle és nem bántam meg,pedig nagyon nem akartam.
Pécsen hol akarnál szülni? Mert a klinikán hentesek vannak, a megyeiiben jobb ott kedvesek. S ott is csak egy alternatív szülőszoba van.
Én Szekszárdon szültem és tök jó volt. Kellemesen csalódtam.
Én is a Klinikán szültem 7 hete. Mindennel elégedett voltam. Lehet, hogy nem néz ki a hely kívülről csúcsszupernek, de nagyon jó orvosok és kitűnő, lelkiismeretes szülészbők és nővérek vannak.
Nem bántam meg, hogy ott szültem inkább ajánlom mindenkinek! Nem a hely a lényeg!
Szia! megszültél már? Igen? és hol?
Én már írtam neked, hogy Pécsen az Édesanyák útján hentesek. Gyakorlaton voltam a megyeiben és az szimpatikus volt. Az első kisfiam a Kőszeginél szültem Szekszárdon. Én a 34 héten estem be,hogy ott akarok szülni és tök rendes volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!