Ha én területileg a szekszárdi kórházhoz tartozom, de
nem ott, hanem Pécsen szeretnék szülni, megoldható?
Figyelt kérdés
Szekszárdra járok terhestanácsadásra, nincs fogadott orvosom, de Pécsen jobbnak gondolom az ellátást. Szülhetek én Pécsen? (sajnos nincs70-80 ezer forintom orvost fogadni, inkább a babára költeném) 32hetes kismama vagyok!
2008. júl. 28. 14:36
1/9 anonim válasza:
Én pécsi vagyok és Szigetváron szültem, igaz nekem volt fogadott orvosom, de semmi esetre sem szültem volna Pécsett. Nagyon rossz véleményeket hallottam az itteni helyzetről mindkét klinikáról egyaránt. Hiába az új szülészet a Megyeiben. Szigetváron is most készült el az új szülészet, és ott tökéletesen meg voltam elégedve, úgy az ellátással, mint a csecsemős nővérekkel. Tehát ha már úgysem lesz fogadott dokid, és nem akarsz Szekszárdon szülni akkor javaslom nézz körül a Szigetvári klinikán. Hidd el nem fogsz csalódni. Amúgy nem kellett semmi különleges dolog azért amiért nem a területileg illetékes klinikán szültem. Könnyű szülést és boldog babázást kívánok neked.
2008. júl. 28. 14:42
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!:D Nem tudom, csak az itteni orvosok annyira furcsák nekem. Votlam Pécsen 2x vizsgálaton, és elvoltam ájulva, mennyire mások az orvosok, mint itt. Kedvesek, aranyosak. És gondolom Pécsen a babámmal lehetnék mindig!!!:D És ez a legfontosabb, meg az, hogy szeretnék alternatyv szobában szülni, ami Szekszárdon csak 1van...vagy foglalt vagy nem....
2008. júl. 28. 14:46
3/9 anonim válasza:
El kell,h keserítselek,de sajos kicsiny hazánk szülészetei nincsenek felkészülve a fogadott orvos nélküli extra kérésekre.(pl alternatív szoba)
A pécsi szülés igen egyszerű:amikor tutira beindult a dolog egyszerűen a pécsi kh-ba mész,és megmondod,h szerinted megindult a szülés és itt voltál a kh-tól nem messze stb.Nem fognak elküldeni(talán).
Attól,h jobban néz ki,még nem biztos,h jobb is.Én pl mindenképpen a szt jánosban akartam szülni,de nekem sem volt fogadott orvosom.(váchoz tartozom)Aztán vác lett belőle és nem bántam meg,pedig nagyon nem akartam.
2008. júl. 28. 15:27
4/9 anonim válasza:
Pécsen hol akarnál szülni? Mert a klinikán hentesek vannak, a megyeiiben jobb ott kedvesek. S ott is csak egy alternatív szülőszoba van.
Én Szekszárdon szültem és tök jó volt. Kellemesen csalódtam.
2008. júl. 28. 17:51
5/9 A kérdező kommentje:
Az Édesanyák útiban, az nekem szimpi helynek tűnt...bár nem tudom!!!Nincs orvosom, a Pánczél Tamásra gondoltam, mivel ő volt mindig bent tanácsasádon, amikor mentem.Róla hallottam Hideget is Meleget is. A Kun valahogy nem jön be, a többit sajna nem ismerem!!:( Nem tudom mit tegyek!!:( Félek...ez a bajom!!:(
2008. júl. 28. 23:04
6/9 anonim válasza:
Én is a Klinikán szültem 7 hete. Mindennel elégedett voltam. Lehet, hogy nem néz ki a hely kívülről csúcsszupernek, de nagyon jó orvosok és kitűnő, lelkiismeretes szülészbők és nővérek vannak.
Nem bántam meg, hogy ott szültem inkább ajánlom mindenkinek! Nem a hely a lényeg!
2008. júl. 28. 23:10
7/9 anonim válasza:
SZEKSZÁRDROL CSAK MENEKÜLJ MASODSZOR SZÜLT A NEJEM OT DE ESKÜSZÖM A BUSZMEGÁLO WC IS JOBB ANÁL.MEG MEGYEK LÁTOGATNI MEGSE TUDOM NÉZNI A GYERMEKET CSÖNGETEK A NÖVÉR KINÉZ ASZTÁN ELMENT BÁJCSEVEGNI VALAKIVEL.EZ 2008.09.13ÁN VOLT.
2008. szept. 13. 12:47
8/9 anonim válasza:
Szia! megszültél már? Igen? és hol?
Én már írtam neked, hogy Pécsen az Édesanyák útján hentesek. Gyakorlaton voltam a megyeiben és az szimpatikus volt. Az első kisfiam a Kőszeginél szültem Szekszárdon. Én a 34 héten estem be,hogy ott akarok szülni és tök rendes volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!