Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lesz ebbol ma szules?

Lesz ebbol ma szules?

Figyelt kérdés

egesz ejjel vert a viz, jartam a wc-re. sot majd 2 oran keresztul 5 percenkent kemenyedtem es fajt is a hasam.

Holnapra vagyok kiirva. :)

Most is fajdogal a hasam de semmi rendszeresseg a kemenyedesek kozott.

2014. máj. 8. 08:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5%
Ha rendeződik lesz szülés ha nem akkor nem. :D Nem mész ma ctg-re? Nekem kellett volna mennem aznap amikor ki vagyok írva. De nem mentem mert hajnalban kibújt. De a napokban biztosan ki fog bújni!
2014. máj. 8. 09:01
 2/11 A kérdező kommentje:
holnap kellene mennem, remelem nem varjuk meg :)
2014. máj. 8. 09:06
 3/11 anonim ***** válasza:
Szia. Lehet ma szülés, de az is lehet h még várat magára :). Ha rendszeresek lesznek a fájások akkor indulj korházba :). Mondjuk én ,,csak" egy ctg re menten be... össze vissza keményedésekkel a 38 héten. mutatott gyenge fájásokat de rendszertelenül... a dokim megvizsgált 4(!) Ujjnyira nyitva voltam. azonnal szülőszoba, burok repesztés... 3 óra mulva a kezemben volt a pici fiam. Ha úgy gondolod bemehetsz ma is h rádnézzen a doki :). Nekem is össze vissza fájással indult be... szép napot és könnyű szülést! :)
2014. máj. 8. 09:16
 4/11 A kérdező kommentje:

Inkabb varok, mert ebredes ota, alig volt kemenyedesem. Elso terhessegemnel (tapasztalat hianyaban) joslokkal bementem es vegul 5 napig (szulesig) bennt tartottak mert az atlagosnal kevesebb volt a magzatvizem, nem szeretnek meg egyszer hasonloan jarni.

Viszont amit meg eszrevettem pl. tegnap este hihetetlen aktiv volt a babam, talan mint meg sosem, majd egy oran keresztul feszitett, ficankolt, szinte megallas nelkul. :)

2014. máj. 8. 09:39
 5/11 anonim ***** válasza:
Drukkolok neked hogy szülés legyen még ma. Én tegnap reggeltől hajnali 1 ig jóslóztam folyamatosan hol 10 -hol 8 percenként keményedtem de gyengék voltak. Lefeküdtem és elműlt most reggelre.Azt se tudom mennyire kell fájnia ezért nem is mentem semerre ...Gondolom a normál fájást megérezném,hogy ez biztos az. :)38hkm. :)
2014. máj. 8. 09:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Sajnos csak a kicsi tudja, hogy mikor akar előbújni.

Ketteske onnantól, hogy na már jöhet folyton produkált valami mindjárt szülünk dolgot, és sajna már "megzápult", mikor eldöntötte, na akkor most gyorsan előbújok- 42.hét, két nappal a türelmi idő vége előtt, de 2óra alatt meglett...

Kitartást:)

2014. máj. 8. 10:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet én is így voltam a második babóval! Eleinte csak kkicsit fájt aztán másnap átforgattuk a szobánkat és estére már erősödött is csak rendszertelen volt, még az nap egyben voltam de éjszaka már nem bírtam tovább és bementünk a kórházba rendszertelen fájásnál de már akkor 4és fél ujnyira nyitva voltam! 2 óra alatt megszúletett a fiam oxit kaptam
2014. máj. 8. 14:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Annyit hozzá tennék hogy. A kkórházi csomagöt össze raknám! De lehet ha holnap mész. Ctgre lehet bent is maradsz ha addig nem szülné meg! Kitartást nem sokára a kezedben lesz a babód utcsó voltam
2014. máj. 8. 14:13
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem hogy szules nincs, de meg a tunetek is ahogy jottek ugy mentek...

Mai vizsgalati eredmenyek CTG, UH, mind normal.

2014. máj. 9. 13:25
 10/11 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Mondtam én, hogy vagy lesz vagy nem :D (bár emiatt lepontoztak) de mindegy. Nem tudom mennyire szeretnéd ha már kint lenne, de nekünk a szex sokat segített, hogy meglássuk a szépségemet. Írj majd ha kibújt a gyönyörűd. :D Addig is pihenj amennyit csak tudsz mert kell majd az energia.
2014. máj. 9. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!