Én is indulok szülni, szurkolnátok nekem is?
Figyelt kérdés
pár hete volt egy kismama, aki írta, hogy indul szülni, és akkor írtam, h nekem sem sok van már hátra, és akkor írtátok többen is, hogy írjak majd! Hát jön a picim hamarosan, de még mi sem indulunk!2009. dec. 26. 21:43
21/37 A kérdező kommentje:
köszönjük szépen a jókívánságokat! Felemelő érzés apukának lenni :D Főleg, hogy egy gyönyörű fiam van :P
2009. dec. 27. 20:56
22/37 anonim válasza:
Gratulálok!! Jó egészséget Nektek!!
23/37 anonim válasza:
Gratula nektek!Egezseget es boldogsagot kivanok az egesz csaladnak!
Es majd meseld el h milyen volt a szulesed:)
6 honapos kispasi anyukaja
24/37 anonim válasza:
gratulalunk es nagyon sok boldogsagot es jo egeszseget kivanunk nektek! jol vegzodik ez az ev nalatok! varjuk a szules tortenetet!!!!
29 km
25/37 anonim válasza:
Gratulálok Babának, Mamának, Apukának egyaránt. Szép csapat munka lehetett, jó egészséget és sok boldogságot kívánok a babához.:)))
26/37 anonim válasza:
Kicsit lekésve, de én is gratulálok! Egyébként én írtam ki múltkor ezt a kérdést. Majd írd ám meg, hogy mi volt!!
27/37 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma este hazaengedtek minket, csodálkoztam is, hogy ilyen hamar, de minden teljesen rendben volt! Túl vagyunk az első itthoni fürdetésen, és pici Rajmink alszik :)! Nagyon jó baba, rendszeresen szopizik, és már közel 4 kilósak vagyunk. Én még elég hamar fáradok, de próbálok sokat pihenni! Mindenkinek kellemes új évet!
2009. dec. 31. 20:07
29/37 anonim válasza:
Elozo vagyok neked is boldog uj evet.
30/37 anonim válasza:
Gratulalok!Sok boldogsagot es egeszseget kivanok nektek, tegye boldogga minden napotokat ez a kis joveveny.
Boldog uj evet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!