Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek már a szülés előjelei...

Ezek már a szülés előjelei lennének?

Figyelt kérdés
38. hétbe lépett kismama vagyok.Harmadik babám lesz.A legkisebb gyermekem 2 éves múlt.Az előző terhességeimnél nem voltak jósló fájásaim,most már több mint 2 hete mindennap vannak.Több mint egy hete pedig reggelente hasmenésem van.(Gondolom tisztul a szervezetem belül)Egy hónappal ezelőtt nézett a doki méhszájat,az akkori érték c:2100 volt.Az orvos azt mondta 2 hete hogy lent van a hasam.Az előző kettő gyermekem túlhordtam,most nem szeretném.A lepény érettsége II.stádiumban van.A doki szerint nagy baba lesz:BPD:91,AD:94,FL:68 Holnap megyek NST-re,és megvizsgál is.Szerintetek közel a szülés,vagy csak beképzelem magamnak?Ha holnap megvizsgál,lehet beindul tőle a szülés?

2014. máj. 5. 08:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Szia! En is a 38. hetet taposom. Igaz elso baba. Joslok vannak, hasmenes is volt. Iszom a malnalevel teat, azóta normalis a szeklet. Minden nap vmi uj furcsasagot erzek... Mult heten a doki azt mondta, h meg van idő. Most pénteken kell mennen
2014. máj. 5. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Elso vagyok! Elobb lemaradt. Most kezdtem erezni h megint duzzadnak a melleim. Pedig el voltam keseredve, h leengedtek.. Egyre aluszekonyabb vagyok, szinte allandoan menzi gorcseim vannak. Rengetegszer jarok pisilni. Es elkezdtek dagadni a labaim, kezeim... Ugyh en is varom mar a nagy napot! 24.re vagyok kiirva
2014. máj. 5. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Kedves első!Mintha csak magamat hallanám!Ugyanezek vannak nálam is!Lassan már a papucs sem jön rám!Te hol fogsz szülni?
2014. máj. 5. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Jé ugyan ez van nálam is szintén 3. méhszáj is ilyen értékkel bír...de nekem nincsenek illúzióim, pedig most van jóslóm is (korábban nem volt) ja és nekem nem mondanak nagy babát, de nem nagyon hiszem el, hogy kicsi lesz, mert a másik kettő nagy volt :D Én csak abban bízom, hogy nem kell indítani és hogy gyorsan túl leszek rajta (na meg, hogy megkegyelmez rajtam és beindul a héten max jövő héten)
2014. máj. 5. 13:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Én külföldön élek... Kíváncsi vagyok mi lesz pénteken az orvosnál. Már jó lenne túl lenni rajta... Ma éjjel kb 10x pisiltem, reggelre meg ugy elzsibbadt mindenem h alig birtam mozdulni... Nektek sem mozog már túl sokat a pici?
2014. máj. 6. 09:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia első!Nekem nem zsibbad semmim,nálam inkább reggelente van izomgörcs a vádlimban.Voltam kedden dokinál,megvizsgált azt mondta zárva van a méhszáj.Nagyon meglepődtem,de ő is,mivel sok jóslófájásom van azt gondoltam és a doki is hogy nyitva van a méhszáj,de nem. :( Most homeopátiás golyókat szedek,doki mondta hogy segíteni fog.Tegnap kezdtem el a Caulophyllum CH 30,és Cimicifuga CH30 szedni,egyik nap egyik féléből 5 golyót,másik nap másik féléből.Tegnap voltam vásárolni,azt hittem megszülök a hipermarketben,olyan erős jóslóim voltak.Szombaton mennem kell dokihoz,kíváncsi leszek.Majd írd meg mi volt pénteken.
2014. máj. 8. 07:53
 7/8 A kérdező kommentje:
4/6-os veled mi újság? :)
2014. máj. 8. 07:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Semmi még egyben és szerintem ez így is marad egy darabig :) Illetve ma nagyon nyüszlött vagyok , de nem tudtam aludni és pihenni sokat mert hát mikor máskor kapjanak el a nagyok egy jófajta fosós vírust, mint most, de legalább túl lesznek rajta mire születik a kicsi :)

De ha szülök vagyis megszültem ígérem szólok :D

2014. máj. 8. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!