Szülés előjelei?
Nektek mi volt ha észrevettétek?
Bedagadt ajkak? Eldeformálódott arc? Álmosság? Baba szinte alig mocorgott?
Nekem reggel ment a hasam, bementem vizsgálatra, mondta a doki, hogy több, mint 3 ujjnyira nyitva vagyok, szüljünk. Délben visszamentem, burkot repesztett, aztán kitágultam úgy, hogy csak másfél mm tartotta a babát, aztán kaptam 14:30 után oxitocint (nem tudom, hogy kell írni, bocsánat), 14:45-kor első fájás, 14:58-kor első tolófájás, 15:20 pocakon a baba.
Ennyi.
De, amíg a CTG rajtam volt, annyi panaszom volt, hogy elálmosodtam.
Amikor hazamentem a vizsgálatról, akkor olyan vak pánik volt rajtam, hogy alig láttam, mit rakok a táskába, pedig már hetek óta összekészítettem a cuccost.
Ilyen tüneteim nem voltak.,...nyák dugóm távozott,izgatottság,enyhe barna folyást követően rózsaszínre váltott,ez követően enyhe mensi szerű fájások.
abban van igazság hogy napok előtt úgy mond eltorzul az arcvonásaink.....
Nekem a baba a szülés közben is mocorgott...erre nem lehet alapozni.
SZia!
Én 35 hetes terhes vagyok most és nekem megy a hasam már lassan két hete, álmos vagyok nincs kedvem semmihez sem szó szerint az arcom nekem is kezd elváltozni de ez mindenkinél más és más. Fáj a derekam is egy hete vannak enyhébb menstruációs görcseim, amik nekem is néha a lábaimba kisugároznak de ilyen zsibbadás szerű érzés inkább. Ezek mellé nálam párosul nagyon fáj a szeméremcsontom sokszor menni is alig birok! Holnap megyek ultrahangra kiváncsi vagyok mint mond az orvosom! Ja és baba nálam is mocorog nagyon még megvan a napi 20 magzatmozgásunk sőt...... Egyéb panaszod?????? Első baba??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!