Szülés előjelei lehetnek? Kérem tegyék meg tippjeiket, mikorra várható az esemény?
Két napja megy a hasam.
Arcom felpuffadt. (ajkaim is, plusz orrom)
Olyan furcsán fáj a hasam. (ezt nem tudom pontosabban megfogalmazni)és mintha keményebb is lenne.
Fáj a derekam, a szemem, a fejem.
És teljesen antiszociális vagyok, nincs kedvem senkivel sem beszélni, találkozni, minden idegesítene, csak aludni szeretnék egész nap. vagy pihenni legalább! Egyedül!
Szerintetek??
1 nap vagy 3 hét.
Bocs, de pontosabbat nem tudok neked írni.
Én a 37-38 héten voltam antiszociális, és már piszok elegem volt, fel is puffadt az orrom, lejjebb ment a hasam, volt hasmenésem is. Végül 40 hét 3 napra szültem, indított szüléssel.
Mikortól fáj a derekad? Nekem szülés előtt egy nappal kezdett el fájni, és szülés alatt is végig oda sugárzott ki.
Adok neked 24 órát. :)
Hányadik hétben vagy?
Az olyan fura a hasam részt értem, én így mentem szülni, hogy nem fájt igazán, csak fura volt és keményebb. Bementünk a kórházba és kiderült, hogy 5 perces fájásaim vannak.
Szerintem 1-2 nap és meg lesz a baba! Kisfiú vagy kislány?
Könnyű szülést kívánok! Majd írd meg, hogy végülis mikor szültél!
Az utolsó három hetet én ebben az állapotban töltöttem a második babámmal, aki a 38. héten született.
Ezt nem lehet kiszámítani...
Minden esetre szép szülést kívánok!
Én az elejétől kezdve antiszociális vagyok :)
de a tippem: max 2 nap még
Hányadik héten vagy?
Szia!
Én a 38. héten...furcsán fáj nekem is a hasam, talán lejjebb is ment, néha megy a hasam, de nem mindig. Tegnap este iszonyatosan fájt a derekam, de most sem tökéletes...gyakorlatilag egész nap fekszem, pedig nagyon tennék/vennék...de 2 perc után fáj a méhem. Több, mint egy hete 1 centire nyitva voltam...az orvos mondta is, hogy nem lepődne meg, ha előbb jönne. De persze még semmi. Úgy érzem, hogy mind-mind amit te és én leírtunk tünetek teljesen normálisak ebben az időben már és nem előjelek sajnos. Ettől még bármikor jöhetnek a kicsik!
Kitartást neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!