Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előjelei lehetnek?...

Szülés előjelei lehetnek? Kérem tegyék meg tippjeiket, mikorra várható az esemény?

Figyelt kérdés

Két napja megy a hasam.

Arcom felpuffadt. (ajkaim is, plusz orrom)

Olyan furcsán fáj a hasam. (ezt nem tudom pontosabban megfogalmazni)és mintha keményebb is lenne.

Fáj a derekam, a szemem, a fejem.

És teljesen antiszociális vagyok, nincs kedvem senkivel sem beszélni, találkozni, minden idegesítene, csak aludni szeretnék egész nap. vagy pihenni legalább! Egyedül!

Szerintetek??

2011. jún. 15. 14:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

1 nap vagy 3 hét.

Bocs, de pontosabbat nem tudok neked írni.

Én a 37-38 héten voltam antiszociális, és már piszok elegem volt, fel is puffadt az orrom, lejjebb ment a hasam, volt hasmenésem is. Végül 40 hét 3 napra szültem, indított szüléssel.

2011. jún. 15. 14:36
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Mikortól fáj a derekad? Nekem szülés előtt egy nappal kezdett el fájni, és szülés alatt is végig oda sugárzott ki.

Adok neked 24 órát. :)

2011. jún. 15. 14:36
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik hétben vagy?

Az olyan fura a hasam részt értem, én így mentem szülni, hogy nem fájt igazán, csak fura volt és keményebb. Bementünk a kórházba és kiderült, hogy 5 perces fájásaim vannak.

Szerintem 1-2 nap és meg lesz a baba! Kisfiú vagy kislány?

Könnyű szülést kívánok! Majd írd meg, hogy végülis mikor szültél!

2011. jún. 15. 14:37
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó három hetet én ebben az állapotban töltöttem a második babámmal, aki a 38. héten született.

Ezt nem lehet kiszámítani...

Minden esetre szép szülést kívánok!

2011. jún. 15. 14:39
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
nem fogsz örülni: én a 39. héttől így éreztem magam és a 42. héten indítani kellett (1 hét kórház után), mert a piszok nem akart kijönni:)
2011. jún. 15. 14:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én az elejétől kezdve antiszociális vagyok :)

de a tippem: max 2 nap még

Hányadik héten vagy?

2011. jún. 15. 14:58
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 2 hétre tippelek!Nekem a 37ik héttől már teljesen eltorzult az arcom de 40+0 héten indítottak!
2011. jún. 15. 15:10
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a 38. héten...furcsán fáj nekem is a hasam, talán lejjebb is ment, néha megy a hasam, de nem mindig. Tegnap este iszonyatosan fájt a derekam, de most sem tökéletes...gyakorlatilag egész nap fekszem, pedig nagyon tennék/vennék...de 2 perc után fáj a méhem. Több, mint egy hete 1 centire nyitva voltam...az orvos mondta is, hogy nem lepődne meg, ha előbb jönne. De persze még semmi. Úgy érzem, hogy mind-mind amit te és én leírtunk tünetek teljesen normálisak ebben az időben már és nem előjelek sajnos. Ettől még bármikor jöhetnek a kicsik!

Kitartást neked!

2011. jún. 15. 15:13
 9/18 sumergo ***** válasza:
100%
Az én tippem leginkább a szombati nap, mert erős front érkezik, az talán segít minden kiírt naphoz közeli kismamának! Könnyű szülést mindenkinek!
2011. jún. 15. 18:12
 10/18 anonim ***** válasza:
Hogyan és hol fáj a szemed és a fejed???
2011. jún. 16. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!