Szülés előjelei lehetnek? Kérem tegyék meg tippjeiket, mikorra várható az esemény?
Két napja megy a hasam.
Arcom felpuffadt. (ajkaim is, plusz orrom)
Olyan furcsán fáj a hasam. (ezt nem tudom pontosabban megfogalmazni)és mintha keményebb is lenne.
Fáj a derekam, a szemem, a fejem.
És teljesen antiszociális vagyok, nincs kedvem senkivel sem beszélni, találkozni, minden idegesítene, csak aludni szeretnék egész nap. vagy pihenni legalább! Egyedül!
Szerintetek??
Ma vagyok 37 hetes és a hasam is lejjebb ment -ezt reggel épp a férjem állapította meg, szóval ha neki feltűnik, akkor az már tényleg úgy van :D
Szeretném még egy hétig vinni a babát, biztosan hamar el fog telni :)
A derekam kb. 2-3 napja fáj, de egyre jobban, a fejem a homlokrésznél, elöl fáj, de csak enyhén, és a szemem is, leginkább a fáradtságtól való tompa érzéshez tudnám hasonlítani. Mintha nem aludtam volna egy hete, úgy érzem magam, nehéznek és nagynak és húz az ágy...
Ezelőtt pedig pörögtem, jöttem-mentem végig a terhességem alatt, sőt most is szeretnék, de egyszerűen nem bírok...
Na akkor el is találtam,mert én azt mondtam,hogy 2hét múlva szülsz,csak két napot tévedtem!
GRATULÁLOK! Kisfiú,kislány?
Lehet tudni valamit a szülésről?
Kisfiú!:)
A szülésről meg inkább egyelőre nem szeretném beszélni. (:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!