Császár után meddig nem lehet enni?

Fel 3kor lett meg a lanyom. Aznap mar nem kaptam enni. Masnap reggel 5kor felallitottak es utana amikor hoztak a reggelit abbol ehettunk. 24 orat voltunk az orzobe.
Mondjuk en akkor 24 oran keresztul nem ettem mert reggel csipegettem par falatot es kuldtek vizsgalatra. Ott fektettek. Lemaradtam mindenrol mert tartos ctg-n voltam aztan meg hortelen surgos csaszar lett a vege. Hat ne tudd meg ejjel amr a falat is leragtam volna :D

3-szor csàszàroztak màr, rutinos vagyok bàtran kèrdezhetsz ha valamire mèg kivàncsi vagy.
Mind a 3-szor altattak.
Nâlunk 24 óràs kötelezö "pihenö" van a megörzöben. Inni bàrmennyit ihattam. Enni pedig a 24 óra letelte utàn amikor is òvatosan fel kellett ülni az àgy szèlère a növèr odahozta a kis pohàr kefirt azt megettem lassan aztàn àtkísèrt egy mâsik szobàba.
Egyèbkènt a csàszàrosoknak külön pèpes menüjük van ami nàlunk független az elsö szèklettöl mert ha megvolt ha nem mig az osztàlyon van a csàszàros akkor is csak azt a menüt kapja.
Èn okoztam is nem kevès derültsèget az ètkezöasztali tàrsasàgnak amikor a növèrke letette elèm az asztalra az ebèdet, èn meg olyan vehemenciàval nyitogattam èhsègemben akàr egy fèl disznót is felfaltam volna, de amint meglàttam ès megcsapott a SZAGA lehervadt a mosolyom, odahivtam a növèrt, kèrdeztem töle hogy mi ez (mindig van kis papirkàjuk amire rà van irva a menü). Hàt pont nem tudta.. De a szagàról se lehetett megàllapitani.
Erre kicsùszott az a szàmon hogy olyan szaga mint a kutyàm ananàszos pulykàs kutyakonzervènek a szine is olyan csak egy kis lèben ùszik.
A növérek meg az anyukàk is döltek a nevetèstöl, èn pedig megköszöntem a lehetösèget de visszaküldtem èrintetlenül mert csàszàros friss sebbel nem szivesen hànynèk az elfogyasztàsa utàn.
Gyakorlatilag a hazai ( igaz pèpesebb) ètelek tartottak formàban, minden nap hoztak valamit.

Itt az a szokas mutet alatt a baba melleden van majd utan 20 percig vagy orzobe a babaval majd osztaly.
Ott 2 ora hosszat csak folyadek majd rendes vacsora ebed reggeli.
Min 6 ora kateter fekudni nem kell szoptatni viszon kell egy oran belul a tej miatt.Kb 12 ora utan felkeltenek de az onadagolos morfiumot 24 oraig kapod.48 utan mar mesz is haza ill gyerekagyas hotelbe ha van ra penzed
A modern spinal utan mar nem kell laposan fekudni.

utolsó: te hol szültél? ilyenekről nem is hallottam.. morfium meg minek? namind1
többiek leírták a tutit,de ne aggódj az evés lesz a legutolsó ami az eszedbe jut..

Hollandiaban szultem
a morfium az fajdalomcsillapitto de magad adagolod.
Ezen kivul kapsz meg diclofenacot 150 mg/nap es 4g paracetamolt is infuzioban.
A jo fajdalomcsillapitas a gyors gyogyulas alapja.
Szoptatas pedig mar a mutet alatt lehet igaz kicsit furcsa amig a hasat zarjak addig a baba szopik.Az apa vegig ott van mutoben orzoben mindenhol aztan a gyerekagyas osztalyon ott is alszik segit az anyanak tisztaba teszi a babat stb Mi utana meg 7 napra a Hotelba mentunk ott is ott volt a ferjem velem vegig.A csaszar utani 10 napon mentunk haza a hotelbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!