Konkrét előjeleket (magzatvíz elfolyás, fájások) nem számítva, illetve ezek előtt volt bármilyen jel, ami utalt arra, hogy hamarosan szültök?
Figyelt kérdés
Egy ismerősömmel pár nap eltéréssel voltunk kiírva, ő későbbre. Tegnap beszélgettünk, nem említett semmi különöset, reggel már kaptam az SMS-t, hogy hajnalban megszült.
De sokan meséltek olyat, hogy émelyegtek előző nap, vagy nagyon fáradtak lettek, stb - de ezeket egyéb külső körülményeknek tulajdonították, utólag derült ki, hogy a szülés előjele volt.
2014. máj. 4. 18:18
1/5 anonim válasza:
Semmi előjel.
Reggel még CTG-n voltam, a dokinőm is megnézett, elég zárt volt a méhszáj, aztán hazafelé még beugrottam vásárolni az Auchan-ba, és a pénztárnál éreztem, hogy valami folyik... Akkor még én sem voltam benne biztos, hogy a magzatvíz, mert semmi mást nem éreztem. Hazamentem, letusoltam, fogtam a táskám, és irány a kórház.
Estére meglett a fiam.
2/5 anonim válasza:
Semmi jele nem volt, mindent ugyanúgy csináltam aznap, kb. 10 km-t sétáltam, mert a férjemmel orvosokhoz futkoztunk (vesemedence gyulladása volt), délután sütöttem egy diétás sütit, és ahogy leültem volna enni belőle, pukk, elfolyt a magzatvíz. 39+2 napos voltam.
3/5 anonim válasza:
Semmi jele nem volt. Aznap délután voltam nst-n, meg doki is megvizsgált és mondta, h még tuti nem lesz baba. Aztán este elfolyt a magzatvíz. :)
4/5 anonim válasza:
csak csatlakozni tudok, 39 hét 3 nap még NTS akkor mondták hogy ezzekkel az összehúzodásokkkal már meglehet a baba, de én nem éreztem semmit sem, ez dél körül lehetett, este 6 kor már a szülézetem voltam, naa azt mát éreztem :D éjfél után 1 percel meglett a lányom :)
5/5 ElsiNiki válasza:
Sziasztok! Én utolsó nap teljesen kivoltam, csak ültem, es ures fejjel szuszogtam magam elé, edig vegig aktiv voltam elotte. Aznap fogalmaztam meg magamnak, hogy ez az első ido a varandossagbol, amit nehéznek érzek. Akkor voltunk a 41. Héten. Este el is indult a Kincsünk..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!