Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Csak kíváncsiság. Szülés után...

Csak kíváncsiság. Szülés után mikor ehettetek először?

Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 19:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mindkét szülésem után a gátvarrás után rögtön ettem, és már helyre is állt a világ egyensúlya.
2014. máj. 3. 12:27
 12/13 anonim ***** válasza:

A gátvarrás után, a kétórás megfigyelés alatt a szülésznő megmelegítette a félretett ebédemet, és ellenőrizte, hogy eszem-e belőle.

Második gyereknél a reggelről csúsztam le, ezt próbálta belémdiktálni a szülésznő a megfigyelés alatt. Étvágyam ugyan nem volt, de tudtam, hogy egy keveset tényleg érdemes enni, és bőségesen inni, úgyhogy szót fogadtam.

2014. máj. 3. 18:46
 13/13 anonim ***** válasza:
A kétórás megfigyelés alatt a maradék nasikat eszegettem, de iszonyú éhes voltam. Este 10-re kerültem le az osztályra, elment a férjem és a szülésznőm, nekem meg könyörögnöm kellett egy falat kajáért az éjszakás nővérnek. Nem akart adni, mert lekéstem a vacsorát. Csak 17 órát vajúdtam végülis... Aztán nagy nehezen hozott két darabka száraz kenyeret és egy mini margarint meg egy szelet párizsit. És kaptam teát. Hát, mit mondjak... a nem volt elég azt hiszem nem meríti ki, amit akkor éreztem. Másnap reggelre már konkrétan azt hittem, hogy megdöglök éhen. És nem aludtam, mert akkor elvették volna a gyerekem, mert ezt is sunyiban csinálák. Szülésznőm úgy hagyott ott, hogy 24 órás rooming in van, aztán egyszer csak jöttek, hogy viszik. Nem engedtem, cserébe nem aludhattam. Egy kínzás volt az egész gyermekágy!
2014. máj. 5. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!