Csak kíváncsiság. Szülés után mikor ehettetek először?
Figyelt kérdés
2014. máj. 2. 19:07
1/13 anonim válasza:
Én szülés után amikor össze varrtak és vissza hozták a babát már ettem, nekem senki nem tiltotta az evést, csak szülés végéig nem lehetett.
3/13 anonim válasza:
nem volt ilyen megkötés, szülés közben nyilván nem ettem, érdekes lett volna mikor a dokik könyökkel a hasamat nyomták, jött volna mindenhol a kaja, de utána nem mondták, hogy nem lehet enni, sőt szerintem jó is ha eszel, mert azért le leszel gyengülve.
4/13 Baranka válasza:
Első babóm hajnalban született, két órás megfigyelés után pont reggeli időben toltak az osztályra. Nekem is hozták a reggelit egyből. Kaja nem is esett annyira jól de a tea amit hoztak az nagyon jó esett. Második délután született. Vacsi idő után jóval toltak be a szobába, de hoztak vacsit. Az is nagyon jóé esett. :)
5/13 anonim válasza:
Amikor letelt a 2 órás megfigyelés, és a szülésznő tolt be a szobába, már szerzett is valahonnan egy kis kaját. Éjszaka volt.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2014. máj. 2. 21:46
7/13 anonim válasza:
én is a megfigyelés után ettem mindkétszer.De még jó,hogy vittem magammal szendvicset,mert farkas éhes voltam:))
éjjel volt mindkettő
8/13 anonim válasza:
azonnal, semmi kikötés nem volt. Mondjuk ott vajúdás alatt is ajánlott a csoki, szőlőcukor
9/13 anonim válasza:
Ugyan én még nem szültem, de anyósom elmesélése alapján (aki 20 éve szült utoljára) 1 óra megfigyelés után lehetett enni. Addig még inni sem lehetett.
Szerintem ez is kórházfüggő
10/13 anonim válasza:
1.gyermekem délben (12:01kor született. Mivel már bent voltam a rendszerben,szülésznőm hozta az ebédet,ahogy lezuhanyoztam. 2.után meg 6kor hozta a vacsit.17:40kor bujt ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!