Érdekelne akinek dagadt az orra már a terhesség első trimeszterében milyen nemű lett a babája? Csupan kíváncsiság!?
Figyelt kérdés
#Orrdagadas
2014. febr. 18. 19:16
1/25 anonim válasza:
Az orra? Mi lehet vajon az összefüggés? Mondjuk én még olyat nem is hallottam, hogy valakinek a terhesség miatt dagadna az orra.
2/25 anonim válasza:
nekem dugul az orrom és még nem tudom mi lesz. 9 hetes vagyok.
másik 2 kisfiunkkal nem volt ilyen.
3/25 anonim válasza:
Nekem mindhárom terhességemnél az elejétől dagadt. 2 lány és 1 fiú:)
4/25 A kérdező kommentje:
Pedig hidd el van ilyen én is közéjük tartozom,elég idegesítő mert az mellett hogy dagadt még a levegő vétel is nehezebb! Teljesen más karaktere lett az arcomnak mióta babát várok! A kérdés csupán kíváncsiságból merült fel bennem plusz az idősebb családtagok ez miatt is lányra tippelnek...... szóval ha nem tapasztaltad ne is írj mert nem azért tettem fel ezt a kérdést! Azokra vagyok kíváncsi akik tudják miről beszélek!
2014. febr. 18. 19:32
5/25 anonim válasza:
Ezt az orvostól is kérdezd meg, hadd legyen egy jó napja a személyzetnek!
6/25 anonim válasza:
Nekem is totalisan bedagadt az elso gyerekemmel foleg a terheseg vege fele az egesz arcom elvolt torzulva lanyom szuletett
7/25 anonim válasza:
A fiammal kiszépült az arcom,ragyogtam,szerettem tükörbe nézni. Most kislánnyal vagyok terhes és torzultnak látom egyfolytában az arcom,nem tetszek magamnak és utálok tükörbe nézni,mert nem önmagamat látom vissza...
8/25 anonim válasza:
En abszolult tudom mirol beszelsz nekem duplajara dagadt az orrom nagyon durva volt :-D utolso voltam
10/25 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok és mindenki ezzel cukkol persze nem sértő módon! Utálok tükörbe nézni de megéri mindennel együtt és alig várom hogy meg tudjam fiam vagy lányom lesz! Majd ha lány na akkor jönnek a rokonok hogy én meg mondtam:-D:-D:-D
2014. febr. 18. 20:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!