Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdekelne akinek dagadt az...

Érdekelne akinek dagadt az orra már a terhesség első trimeszterében milyen nemű lett a babája? Csupan kíváncsiság!?

Figyelt kérdés

#Orrdagadas
2014. febr. 18. 19:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
77%
Nekem mind a kétszer a hasam dagadt be, és az egyik fiú, a másik lány lett.
2014. febr. 18. 20:06
 12/25 anonim ***** válasza:
Bedugult, bdagadt az orrom, eltorzultam, tiszta ragya volt a fejem. Engem nagyon megcsunyitott a terhesseg. Kislanyom szuletett.
2014. febr. 18. 20:08
 13/25 A kérdező kommentje:
:-D:-D:-D:-D igen az nekem is dagad az orromon kívül!
2014. febr. 18. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:

Nekem nem dagadt egyszer sem az orrom, a bőröm csodaszép lett, és 3fiam van.

Barátnőmnek egyszer nagyon ragyás volt az arca, és kicsit el is volt torzulva- lánya lett, mikor szép maradt az arca, akkor fia.

TEsómnak is két fia van, és az arca normális maradt! :)

Lehet hogy tényleg lányod lesz!!

Gratulálok hozzá!!

2014. febr. 18. 21:15
 15/25 A kérdező kommentje:
Azért ez érdekes hogy a fiúk milyen jó hatással vannak anya terhességére:-) pár nap és kiderül hogy mi lesz:-) gratulálok mindenkinek a gyerköcökhöz:-):-):-)
2014. febr. 18. 21:53
 16/25 anonim ***** válasza:

majd írj meg mi lesz.

A fiúk vigyáznak anyukájuk szépségére, a lányok pedig ellopják anyjuk szépségét :) a monda szerint.

2014. febr. 19. 07:55
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem 3 lányom és egy fiam van, és igen meg volt nagyobbodva az orrom jóval! :D Amikor a lányokat vártam! A kisfiamnál nem! :)
2014. febr. 19. 10:35
 18/25 anonim ***** válasza:
54%
A terhességi tüneteknek SEMMI köze az égvilágon ahhoz, hogy milyen nemű a baba. Még ha valakinek véletlen egynemű gyerekeknél ugyanazok is voltak a tünetei. Az egyéntől függ.
2014. febr. 19. 11:06
 19/25 anonim ***** válasza:
45%

18-természtesen nincs tudományosan alátámasztva egyik terhességi tünet és a baba neme közötti összefüggés, de azért láthatod, hogy ezekben a babonákban-néphiedelmekben-bármikben azért van egy picike összefüggés.

Talán nagyobb a valószínűsége, hogy a kérdezőnek kislánya lesz, de gondolom, ha fia lenne, akkor is ugyanolyan boldog lenne.

Ez egy olyan oldal, ahol meg lehet kérdezni ilyen dolgokat- és leírhatják más anyukák a tapasztalataikat. A kérdező erre csupán kiváncsi- ahogy fogalmazta!!

Kérdező- majd írd meg, milyen nemű lesz a kisbabád!!

Jó egészséget!!

2014. febr. 19. 13:34
 20/25 A kérdező kommentje:
Nos azért mert rajtam kívül sok kismamának dagadt az orra és kislánya lett még nem hiszem azt hogy ez egy olyan tünet amibe hinni lehet,csupán kíváncsiság és igazából jó olvasni hogy nem vagyok egyedül:-D:-D ha fiam lesz ugyan ugy boldogan,szeretettel fogom várni, főleg hogy első baba!
2014. febr. 19. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!