Szülés után megtehetik, hogy nem engedik haza a babát a kórházból csak azért, mert lemondtam a védőnői szolgálatot?
Aki hasonló cipőben volt,várom válaszát :-)
Védőnő még anno volt kint tavaly novemberben,aztán le kellett mondanom több okból(emberileg nem lett volna gond)
Gyermekjólétis is volt kint 2x ez után és ragaszkodott hozzá,hogy igenis tartsuk a kapcsolatot,amit nem értettem,de a leleteim másolatát elküldtem neki havonta.Környezettanulmányt is csinált még márciusban,de abból nekem egy példányt sem adott,csak aláíratta.Jött volna ő harmadjára is,csak akkor épp nem voltunk itthon.
Azt mondja,hogy szülés után,még addig,amíg én kórházban leszek,ki kell neki jönni megint környezettanulmányra,mert a régi az már nem jó...
Egyébként minden rendben nálunk,le is írta,hogy nagyon jól élünk,felírta,hogy milyen háztartási gépeink vannak(mosógép,mosogatógép;milyen előfizetéseink vannak,mennyit keresünk,hogy újszerű a ház,tényleg mindent,nincs is ezzel semmi baj)
Voltam a gonddal a vezető védőnőnél is,aki szerint ez nem így van,haza fogják engedni a babát és egy környezettanulmány elég,mert nem költöztünk.Amúgy is az a szabály,hogy a lemondást követően kijönnek egyszer váratlanul,ha minden rendben van,akkor nem zaklatnak tovább.
Nem értem én ezt és az a baj,hogy a környékünkön "nem szokás ilyet csinálni,hogy lemondjuk a védőnőt,ki kell bírni inkább és messzebbről is járnak.." és emiatt senki sem tudja,hogy ilyenkor mi a teendő,mert ilyen nem volt 30 éve biztosan.
Az nagyon jó...Nálunk már voltak kint,ahogy írtam 2x is;remélem ennyi elég lesz nekik és simán fog menni minden.
Nem hinném,hogy kellene harmadjára is jönniük,főleg úgy,hogy mivel én kórházban leszek,nem is lenne aki beengedje őket...
Utolsó,neked is köszönöm a választ!
Elméletileg a vezető védőnő úgymond a védelmébe vett,mert elképesztő,hogy hányszor akarnának még jönni;egyszerűen nem tudják szerintem,hogy mi is ilyenkor a teendő,mert ahogy írtam is,itt ilyen a környéken nem volt soha.
Amikor kórházban leszek,tuti senki sem engedné be őket (max a macskáim vannak otthon)
Ha egyszer haza kerülünk,onnantól csak a gyerek iratainak fénymásolatát küldöm el és onnantól részemről ennyi.
Orvoshoz nyilván járni fogunk,az említett városba,mert oda nagyon egyszerű.
Ha nem hagynak békén továbbra sem,akkor mindenképpen tovább viszem az ügyet,mert semmi alapja nincs,hogy hozzánk járjanak.Többszörösen meggyőződhettek róla már korábban is,hogy minden a legnagyobb rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!